Video – Cele mai tari jocuri din 2018! – Evanghelia Gaming-ului Ep. 04

Ca întotdeauna, atunci când consider că un subiect merită atenția voastră, răscolesc prin sertarul de cunoștințe și născocesc ceva demn de un material video. În acest episod din Evanghelia Gaming-ului m-am gândit să vorbim despre cele mai formidabile jocuri din 2018.

Pentru mine, anul acesta a fost extraordinar de aglomerat cu titluri fantastice. Nu îmi amintesc un an mai plin de lansări la foc continuu cum a fost 2018. De la God of War, la Detroit: Become Human, la Spider-Man, la Assassin’s Creed: Odyssey, la Red Dead Redemption 2, abia dacă mi-am găsit timp să le cunosc cum trebuie pe toate. Majoritatea sunt open world, adică au o lume vastă de explorat, iar asta înseamnă un minimum de 20 ore de fiecare.

În God of War cu siguranță am petrecut peste 35 de ore, în Spider-Man am echivalat cu ușurință acest timp și în Assassin’s Creed: Odyssey am pierdut numărătoarea. La Red Dead Redemption 2 nici nu vreau să mă gândesc. Sincer să fiu, aceste incursiuni consumatoare de timp m-au făcut recunoscător pentru cele aproximativ 12 ore alături de Detroit: Become Human.

Toate sunt extraordinare, iar în opinia mea, industria de gaming nu a fost niciodată într-o formă mai bună. În 2018 am văzut printre cele mai bune titluri ale acestei generații de console și nu pot spune că am fost dezamăgit de vreun titlu anume. Nici măcar de Fallout 76, pe care îl joc constant în ultimul timp.

Concluzia este următoarea. Pentru mine nu a existat vreun an în memoria recentă care să fie atât de îmbelșugat de experiențe uimitoare ca anul ce e pe care să se sfârșească. Așa că le-am enumerat pe cele pe care le-am considerat eu a fi extraordinare și am expus motivele pentru fiecare joc în parte.

Bineînțeles că am nominalizat și preferatul meu. Un mic spoiler, nu este RDR2. Acum vă las să vă uitați la clipul de mai jos și chiar aștept comentariile voastre. Fiindcă vreau să știu care au fost pentru voi cele mai dragi experiențe alături de un joc video anul acesta.