COD: BlackOps Cold War pe Playstation 5

Este al doilea joc pe care-l încerc după Miles Morales pe Playstation 5. Doar că nu a mers chiar atât de ușor cum mă așteptam… Crash după crash după prima instalare. M-a speriat rău pentru că am crezut că am consola defectă. Apoi a venit eroarea cu fișiere corupte și mi-a fost recomandată reinstalarea, așa că alte 7 ore de descărcat, ca erorile să persiste. Noroc cu un update care a reparat totul.

Abia am așteptat multiplayer. Super-nice și dacă ai mai jucat Modern Warfare, o să te simți ca acasă. Sunt, în mare, aceleași moduri de joc, armele funcționează similar, deși sunt din altă epocă. Acțiunea este rapidă și nu ai nimic care să ruineze experiența de joc. Am câteva ore bune în multiplayer deși încă mă chinui să ajung la forma de dinainte. Am multe ore de Modern Warfare pe PC și trecerea la controller îmi este un pic peste mână. Sau degete, în acest caz.

https://youtu.be/P0EcEouQCK8

Campaign este foarte interesant. Nu trebuie să ții ca disperatul apăsat pe R2 ca să distrugi inamicii. Este mai greu de atât, mai niște acțiuni pe furiș, mai un inamic strâns de gât, niște întrebări capcană.

Și arată senzațional, cu toată că RayTracing este folosit mai degrabă pentru umbre decât pentru reflexii. RayTracing nu înseamnă doar reflexii ca-n Spider-Man: Miles Morales.

Sunet și el bine gândit, post-procesare bună, bubuituri care să-ți facă inima să tresară. Per total, este un joc bun și complet. Cei mai mulți îl vor cumpăra pentru multiplayer, așa cum și eu am plătit de două ori pentru Modern Warfare, o dată pentru PS4 și a doua oară pentru PC. Go, buy it! Merită.