Video – Call of Duty Mobile pe Nubia Red Magic 3S

După părerea mea extrem de subiectivă, Call of Duty Mobile este cel mai bun joc de tip shooter pe care îl poți găsi pe telefoanele smart. De la grafică, la gameplay, la feeling, titlul este mega reușit și îl recomand tuturor pasionaților de mobil. Mai ales că e gratis și dacă duce device-ul tău smart, nu ai motiv să nu îl încerci.

Recent, au trecut pe la birou două mega telefoane de care nu prea am auzit multe, nefiind atât de pasionat de smartphone-uri cum sunt George, Radu sau Marian. Deși au stat pe birou câteva zile fără să mă ating de ele, într-o pauză am pus mâna pe unul și am observat ceva care m-a făcut să casc ochii largi de uimire și să exclam cu voce tare: „prea awesome!”. Mă refer bineînțeles, la cel mai important upgrade pe care îl pot avea telefoanele smart când vine vorba de gaming, air triggere. 

Adică acele butoane amplasate pe lateralul telefonului care copiază puțin din design-ul unui controller. Și asta este genial, fiindcă îți eliberează cele două degete pe care le folosești pentru mișcare și țintit. Astfel, poți folosi alte două degete ca să manevrezi personajul tău și în același timp să împuști dușmanii când joci online.

Acum pentru toți care așteptați și specificații hardware, Nubia Red Magic 3S vine dotat cu măruntaie de ultimă generație. Dimensiunile telefonului sunt mai mult decât generoase, 171.7 x 78.5 x 9.7 mm. Asta înseamnă că vine cu un ecran AMOLED de 6.65 inchi, un refresh rate de 90Hz, are o rezoluție de 1080 x 2340 pixels și un aspect de 19.5:9, cu o densitate de pixeli de 388 ppi. Arhitectura internă se bazează pe Qualcomm SDM855 Snapdragon 855 Plus de 7 nanometri și bineînțeles că este octa-core. Iar ca chip grafic, regăsim Adreno 640 la o frecvență de 700 MHz. În alte specificații precum camera și așa mai departe nu voi intra fiindcă nu acesta este obiectul interesului de astăzi.

Acum nu vreau să vă plictisesc cu prea multă teorie și puțină practică, așa că vă aștept în clipul de mai jos să vezi cum poți face ravagii în shootere cu acest telefon.