Deși nu sunt atât de înnebunit după franciza Call of Duty încât să îl joc în exclusivitate, mereu am fost fan a mecanicilor de împușcat, a vitezei și a fluidității seriei. Anul acesta Black Ops 4 a eliminat partea single player și a fost înlocuită cu Battle Royale. Cum este produsul final, vă întrebați? Ei bine, asta veți afla în următoarele minute.

MULTIPLAYER REDEFINIT

Multiplayer-ul din noul Call of duty: Black Ops 4 vine ca o schimbare mult așteptată și bine primită. Precum în cazul seriei Assassin’s Creed, sunt de părere că și în cazul CoD regăseam aceleași elemente de la joc la joc. La un moment dat când mă întrebau prietenii cum e noul CoD, pur și simplu le răspundeam că e la fel, dar cu altă grafică.

Adică totul era similar și singurul lucru care facea diferențierea era un număr nou la titlu și faptul că acțiunea avea loc într-un alt spațiu și timp. Acum pot spune cu încredere, că noul Multiplayer din Black Ops 4 este unul proaspăt și excelent. Care la bază își păstrează același ADN. Cel puțin eu sunt înnebunit după noile puteri și abilități ale Specialiștilor cu care joci.

BATTLE ROYALE EXCELENT

Riscul pe care cei de la Activision și l-au asumat de data aceasta a fost eliminarea părții de single player și introducerea modului Battle Royale, Blackout. Asta a reprezentat o mișcare necaracteristică pentru dezvoltatorii seriei, fiindcă atunci când vine vorba de riscuri, Call of Duty este absent din discuție. Ca în cazul FIFA de la EA Sports. Care nu revoluționează niciodată, ci doar îmbunătățesc incremental experiența.

Nu pot spune că nu mă așteptam, dar modul BR din BLOPS4 se simte exact cum ar trebui. Rapid, fluid și fără probleme. Experiența mea alături de Blackout a fost una satisfăcătoare și nu pot spune nimic negativ. Fiindcă totul funcționează cum trebuie. Nu am avut parte de lag, armele sunt variate, fluiditatea rămâne stabilă pe durata meciurilor, iar singurul lucru frustrant e faptul că aparent toți din online sunt mult mai buni ca mine la joc.

ZOMBI!!!

Cea mai distractivă parte a jocului este modul cooperativ cu zombi. De data aceasta mult mai spectaculos și mult mai distractiv. Deși până acum incursiunile în măcelăritul de cadavre se limitau doar la arme, acum totul este mai evoluat. Precum și în partea de multiplayer, regăsim diverse abilități și aici. Pe care abia le vei aștepta să le folosești în joc. Dinamicitatea este la cote maxime și dacă reușești să aduci un prieten alături de tine, experiența va fi mai mult decât distractivă.

Acestea fiind spuse, pentru mine Call of Duty: Black Ops 4 este cea mai memorabilă experiență pe care am avut-o alături de oricare titlu din franciză. Cam atât cu descrierea scurtă a jocului, fiindcă urmează cel mai blană review făcut vreodată. Chiar așa l-am și numit. Vizionare plăcută și numai bine!

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

2 Comments

 1. 1

  Salut Codrin ,caterinca review.Imi poti spune ce monitor sa aleg dintre acestea :
  1. 24.5 aoc 144hz freesync 1920×1080
  2. 29 lg 75hz freesync 2560×1080
  3. 34 lg 144hz freesync 2560×1080 ( curbat ,stiu ca nu iti plac ,dar..arata interesant )

  Vreau sa il folosesc pentru gaming ,vizionat filme/seriale si design graphic.
  PS : r5 1600x 16gb la 3000mhz rx580 8gb

  • 2

   Salut :D,
   34 de inch pentru 2560×1080 se vede foarte pixelat și îți trebuie o placă puternică pentru o asemenea rezoluție. Nu știu dacă face față in 60 FPS un 580rx la. Cauta pe youtube. 24.5 inch pentru mine este prea mic.
   In locul tau as cauta ceva la 1440p de 27″. Găsesti si cu refresh rate mai mare.
   Sport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.