Nu sunt un mare jucător de FIFA. Dar mereu am respectat semnificația și impactul astronomic al jocului. Anul acesta am avut ocazia să joc FIFA 19 mai mult decât am jucat vreodată vreun joc cu fotbal. Concluzia la care am ajuns este că EA Sports a făcut cel mai complet joc video cu fotbal din toate timpurile.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Când am deschis pentru prima dată jocul, am rămas absolut impresionat de fidelitatea grafică a sistemului de iluminat din joc. Și nu mă refer la nocturne. Ci la lumina motorului grafic care suflă viață graficii. De la teren, la stadioane, la galerie și jucătorii în sine, jocul nu a arătat niciodată mai bine. Atenția la detaliu și verosimilitatea din FIFA 19 este pe măsura așteptărilor și pentru prima dată sunt impresionat de un astfel de joc .

Desigur și PES 2019 este o experiență foarte bună. Doar că, pentru mine faptul că nu avem acces la numele reale ale echipelor și fețele unor jucători sunt generate aleatoriu, mă lasă cu un gust amar de „bazar”. Ca „Adibas”/Adidas sau „Pumba”/Puma. Cel puțin asta este opinia mea.

Îmbunătățirile grafice nu sunt singurele noutăți pe care le aduce jocul. În meniul Kick-Off, găsim o sumedenie de moduri noi de joc precum: Headers & Volleys, în care se trec pe tabel doar golurile înscrise din voleu sau date cu capul. Ori modul Survival, în care îți iese un om de pe teren de fiecare dată când înscrii. Pe lângă acestea se află și preferatul meu, Champions League. Un mod spectaculos din universului FIFA. Cel puțin cu boxele date la maximum, imnul campionatului nu a sunat niciodată mai bine.

Acestea sunt doar câteva dintre îmbunătățirile pe care le aduce FIFA 19. Iar dacă eu sunt extrem de încântat de el, nefiind un fan al seriei, darămite voi care iubiți acest titlu de ani și ani. Mă voi opri aici și vă voi lăsa cu review-ul video de mai sus. Vă urez vizionare plăcută și numai bine! Ne vedem în secțiunea de comentarii.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.