Deși primele două episoade din Evanghelia Gaming-ului au fost despre istoria războiului consolelor, de data aceasta m-am gândit să schimb fișa postului și să comentez despre un articol care a comparat Fortnite cu heroina.

Vă puteți închipui că titlul din articolul menționat anterior a făcut senzație în lumea știrilor din gaming. Pseudo-știrea a ajuns până și la case mai mare precum Gamespot.com, un site de gaming renumit. Articolului inițial scris de către Kron susține că experți în sănătate au comparat faptul că atunci când un copil crește cu Fortnite ar fi echivalent cu consumul de droguri.

În mod normal prefer să mă feresc să împrăștii negativitate asupra unui subiect, dar în acest caz m-am simțit responsabil să aștern puțină lumină asupra subiectului. Nu fiindcă apăr gaming-ul de dragul pasiunii mele. Ci că informația nu este argumentată, articolul are doar 124 de cuvinte, nu citează pe nimeni și nu apare nici un nume. Nici a experților, nici a autorului articolului.

Acestea fiind spuse, am făcut un material video ca să vă ofer perspectiva mea asupra lucrurilor. Dacă ar fi adevărat ce spune articolul, nu aș mai fi în stare să redactez acest material deoarece ar trebui să fiu pe sub un pod pe undeva, încercând să obțin următoarea mea doză. Dar hey, ce să vezi? Butonez jocuri video de la 6 ani și în ultimele luni abia dacă am avut timp să joc ceva pentru un review. Și nu, nu m-a luat nici o poftă necontrolată de a consuma substanțe ilegale.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

4 Comments

 1. 1

  Salut,

  Am 2 intrebari:
  – 1 intrebare legata de achizitionarea unei noi placi video deoarece cea pe care o detin momentan este invechita rau ( Radeon 7870 ) si mi-as dori sa fac un upgrade.
  Ce placa video imi recomanzi ASUS GeForce GTX 1070 Ti STRIX GAMING sau ASUS GeForce GTX 1080 STRIX GAMING ( nu am ales TI-ul pentru ca deja diferenta de pret este foarte mare)
  – cea de-a doua intrebare este legata de achizitonarea unui monitor de Gaming mai precis Alienware AW2518H G-Sync 240 Hz. Crezi ca este bun monitorul? sau imi recomanzi unul de 144 de HZ? sau chiar varianta mai ieftina a monitorului de mai sus Alienware AW2518HF Free-Sync impreuna cu o placa Radeon?

  Multumesc frumos

  • 2

   Salut. Bune întrebări :D
   1. Ține minte că G-Sync e pentru plăcile Nvidia și Freesync pentru AMD.
   2. Aș merge pe Nvidia dacă banii nu sunt problemă. Ori poți aștepta plăcile noi. Pentru diferența de performanță între cele două, în jocuri poți arunca o privire aici: http://bit.ly/2JdEKmK
   3. Un monitor de 240hz recomand doar pentru gaming competitiv. Îndeosebi shootere. Dar dacă nu joci shootere hardcore ca Battlefield, CS, CoD, PUBG, sau R6:Siege, nu ai nevoie. Majoritatea jocurilor în 3rd person nici nu merg peste 60hz. Deci trebuie să te întrebi dacă ai nevoie de această rată de refresh.
   4. Dacă te-ai hotărât la un monitor cu un refresh mare, eu zic să mergi pe 240hz. Dacă vrei „smooth as butter”, măcar mergi cât mai sus. Cu plăcilea alea nu văd să ai prea mari probleme în așa ceva dacă faci cum trebuie setările din jocuri.
   5. Cel mai bun review e cel al cumpărătorilor. Sfatul meu e să intri pe amazon.com, să cauți produsul și să citești în comentarii. În SUA găsești cu miile uneori. Și îți recomand ceva la 27″ pe 1440p. 24-25 inch sunt prea puțini pentru gustul meu.

   Sper că te-am putut ajuta. :D

 2. 3

  nu imi pare atat de stralucit jocul ,l-am jucat ~20min si nu m-a prins., in schimb joc de ceva vreme SurvivorRoyale

  • 4

   Salut. Știu ce spui. Eu nu îl pot juca. Presupun in cazul meu din cauza vârstei. Dar te înțeleg perfect :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.