VIDEO | De ce Fortnite nu e ca heroina

Deși primele două episoade din Evanghelia Gaming-ului au fost despre istoria războiului consolelor, de data aceasta m-am gândit să schimb fișa postului și să comentez despre un articol care a comparat Fortnite cu heroina.

Vă puteți închipui că titlul din articolul menționat anterior a făcut senzație în lumea știrilor din gaming. Pseudo-știrea a ajuns până și la case mai mare precum Gamespot.com, un site de gaming renumit. Articolului inițial scris de către Kron susține că experți în sănătate au comparat faptul că atunci când un copil crește cu Fortnite ar fi echivalent cu consumul de droguri.

În mod normal prefer să mă feresc să împrăștii negativitate asupra unui subiect, dar în acest caz m-am simțit responsabil să aștern puțină lumină asupra subiectului. Nu fiindcă apăr gaming-ul de dragul pasiunii mele. Ci că informația nu este argumentată, articolul are doar 124 de cuvinte, nu citează pe nimeni și nu apare nici un nume. Nici a experților, nici a autorului articolului.

Acestea fiind spuse, am făcut un material video ca să vă ofer perspectiva mea asupra lucrurilor. Dacă ar fi adevărat ce spune articolul, nu aș mai fi în stare să redactez acest material deoarece ar trebui să fiu pe sub un pod pe undeva, încercând să obțin următoarea mea doză. Dar hey, ce să vezi? Butonez jocuri video de la 6 ani și în ultimele luni abia dacă am avut timp să joc ceva pentru un review. Și nu, nu m-a luat nici o poftă necontrolată de a consuma substanțe ilegale.