Dacia JOGGER și alte știri despre Dacia

Salut tuturor și bine v-am regăsit la AutoTECH-ul din această săptămână. Eu sunt Vlad, iar acesta este episodul în care vedem câți fani Dacia sunt cu adevărat printre noi. Avem câteva vești, unele proaste, altele bune și una despre care am și făcut o postare pe Instagram acum o săptămână. Dacă vrei sa fii primul care afla noutatile, dă-ne follow si pe instagram. Bun, hai sa incepem.

Prima știre despre care vorbim astăzi este legată de un model limitat din partea uzinei de la Mioveni special pentru România, Dacia Duster Urban.

Să zicem mulțumesc că suntem în Europa și că Dusterul pe care le avem noi este construit la Mioveni. Dacă ar fi fost produs în Brazilia, nici nu ar fi ieșit pe piață pentru că la testele de siguranță Latin NCAP a obținut 0 stele…0.

Să ne întoarcem în Europa pentru că aici lucrurile merg mai bine. Dacia Sandero a fost cea mai vândută mașină din Europa în luna iulie. Bravo, Dacia! Este primul moment de la lansarea modelului, în 2008, în care Dacia reușește aceasta performanță, întrucât detronează cel mai popular model la nivel mondial, și anume Volkswagen Golf.

Pentru toate aceste știri dezvoltate și altele, vedeți clipul de săptămâna aceasta: