ID Buzz, Renault Austral, Vision S-02

Salut! În acest episod de Autotech, cireașa de pe tort este ID Buzz, care tocmai a fost lansat și va fi disponibil pentru publicul larg din a treia parte a anului. Sunt foarte entuziasmat de această mașină și sper să o avem și noi la Cavaleria pentru câteva zile, poate ajung până la mare cu ea, într-o excursie scurtă.

Tot în acest episod am vorbit despre Renault Austral. Mașina arată mult mai bine decât ce am văzut până acum din primele imagini și cred că va fi unul dintre cele mai cumpărate modele ale brand-ului, cel puțin așa intuiesc eu. Modelul are o lungime de 4.51 metri, o lățime de 1,83 și o înălțime de 1,62 metri, așadar, nu cred că pasagerii norocoși de picioare lungi, ce vor călători în spate, se vor putea plânge că nu au loc la picioare. 

VERSION ICONIC – ESPRIT ALPINE – EN SITUATION

Nu aveam cum să omit și noul parteneriat dintre Sony și Honda, prin intermediul căruia vor vinde mașini electrice, începând cu 2025 și conceptul Vision S-02 creat individual de către Sony.

Am adus și niște vești proaste în acest episod. Am vorbit despre Tesla care nu va lansa niciun model nou anul acesta, deci va trebui să mai așteptăm încă o perioadă pentru Cybertruck și Roadster.

Gata, nu te mai rețin, mergi să vezi videoclipul.

Totuși, să nu uiți să lași un comentariu în care să faci un top 5 al mașinilor tale preferate din 2022.