Dacia Bigster, Range Rover și BMW i4 M50

Salut, eu sunt Vlad iar în acest episod de Autoech am vorbit despre cum am fost la un eveniment în care ne-a fost prezentat unicul concept de Dacia Bigster din lume și despre alte știri interesante din această săptămână legate de domeniul auto.

Printre celelalte știri se află noul BMW i4 M50, care depășește performanțele lui BMW M3 Competition, Fisker Ocean, care promite o autonomie de 630km pentru varianta de top și Range Rover generația a 5-a, care este o mașină sau un TIR, depinde cum vreți să o numiți care este la un alt nivel, mai ales dacă o cumperi cu toate opțiunile disponibile pe ea. Și prețul este pe măsura mașinii, evident că nu putea fi unul mic, aproximativ 190,000 de euro.

Nu vreau să-ți dau spoilere, pentru că altfel ți-aș strica plăcerea de a mai viziona clipul și nu sigur că nu vrei așa ceva.


Totuși, înainte să vezi clipul, spune-mi în comentarii ce motor crezi că va avea Dacia Bigster, care va apărea pe piață abia la sfârșitului anului 2024. Eu unul sper că va fi măcar un motor de 1,3 litri de 128 de cai putere de pe Captur, pentru că un motor de 1 litru sigur nu va face față.
Vizionare plăcută!