Idei de cadouri pentru Valentine’s Day

Dacă ai o prietenă și ți-ai amintit de Ziua Îndrăgostiților abia când ai văzut titlul articolului, ai o problemă. Nu de alta, dar este un pic cam târziu să-i mai pregătești o surpriză. Fii sigur că rezervările sunt făcute, pachetele pentru cupluri sunt în mare parte vândute, iar ce mai ai disponibil este deja la un preț enorm. 

Nu o să dezbat acum corectitudinea și importanța sărbătorii sau sunt sunt eu de părere că n-ai nevoie de o zi anume ca să faci o surpriză și așa mai departe. Lasă ideile preconcepute, ce spun alții și tot marketingul ăsta forțat despre ce și cum trebuie să fie Valentine’s Day. Apropo. Poți să joci cartea naționalistului și să-i spui că tu aștepți Dragobetele. În felul ăsta mai câștigi timp să-i pregătești o supriză.

Dacă spui că este deja târziu, care mai este rolul acestui articol, Răzvan? Rolul acestui articol, dragă cititorule, este să-ți ofere câteva idei de cadouri de ultim moment. Lucruri pentru care nu trebuie să umbli zile întregi, pentru care nu trebuie să-i împrumuți un obiect de lenjerie pentru a-i stabili măsura, ori să faci aproximări pentru vreo bijuterie. Mergem la sigur și cât se poate de simplu. Până la urmă, dincolo de orice, gestul contează și iubirea pe care o manifești în restul timpului, nu doar într-o zi anume.

Flori

Idei de cadouri pentru Valentine’s Day

Banală, dar simplă, soluția cu florile este cea mai simplă. Nu dai greș cu un buchet de flori cu care îi dai ocazia să se mândrească pe instastory. Poți fie să dai o fugă pe la o florărie din drumul tău, fie să-i comanzi un buchet direct la birou ori acasă. Un bilețel, poate și o cutie de bomboane ori o jucărie de pluș. Fii sigur că se va simți extrem de mândă, mai ales dacă surpriza îi vine la birou și sunt de față toate colegele de muncă. Buchetul ăla va conta de o mie de ori mai mult pentru ea.  Poți să-i cumperi fie un buchet de trandafiri, un buchet cu flori de primăvară, ori flori criogenizate. Ai la dispoziție o mulțime de opțiuni. Fie le cumperi acum și le livrează în ziua aceea, sau poți chiar să le cumperi în ziua respectivă și sunt livrate în câteva ore. 

Dulciuri

S-ar putea să nu-i faci o bucurie cumpărându-i dulciuri, mai ales dacă este la dietă, ori are un regim alimentar anume. Însă, dacă este iubita ta, cu siguranță știi când și ce poți să-i cumperi. Găsești o mulțime de dulciuri care mai de care mai apetisante, dar și dulciuri vegane sau raw vegane. La fel ca în cazul florilor, poți fie să le cumperi personal, fie să le comanzi direct acasă. Dacă mă întrebi pe mine, cea mai bună idee o reprezintă mixurile. Un tort strgă prea mult “aniversare” și oricum este prea mult pentru voi doi. Macarons, muffins, tarte sau alte combinații. Găsești din fiecare la prețuri pentru toate buzunarele. Sau mai bine. Îi poți comanda o ciocolată personalizată cu un mesaj și cu ingredientele care știi sigur că-i plac.

Un voucher

Idei de cadouri pentru Valentine’s Day

Florile sunt banale și cu dulciurile este posibil să ți-o iei în freză? Cumpără-i un voucher și oferă-i posibilitatea să-și cumpere ce vrea suflețelul ei. Fie că vorbim despre un voucher la magazinul ei preferat de îmbrăcăminte sau încălțăminte, un voucher la spa ori pentru un gadget, cu siguranță n-ai cum s-o dai în bară. Posibil să fii bănuit că nu-i știi gusturile, dar mai bine să o lași pe ea să aleagă decât să-i oferi ceva care să-i șteargă zâmbetul de pe buze la primirea cadoului și care într-un final să zacă aruncat în vreun dulap. Nu. Nu vrem asta!

O cină

Tot o ideea foarte bună de ultim moment este și o cină în oraș. Este imposibil să nu găsești o masă pentru doi între toate restaurantele și cafenelele din oraș. Dacă o faci din timp, ai șanse mari să o duci în locul ei preferat. Dacă nu, o poți surprinde cu o experiență nouă. Ea se îmbracă frumos, tu la fel, o complimentezi (NU UITA DE COMPLIMENT! ÎI STĂ FOARTE BINE CU ROCHIA ACEEA!!) și savurați împreună o băutură fină, o mâncare delicioasă și vă bucurați împreună de un moment pentru voi. Sfat: consultă înainte meniul de mâcare și lista cu vinuri și mergi la sigur. Nu pierde timp alegând mâncare și mai ales nu o pune pe ea să o facă. Suprinde-o cu alegerea unei sticle de vin, un starter bun, dar și cu un desert delicios. Vorbiți, povestiți, rândeți și lasă telefonul de-o parte. E de porc să stai pe telefon în acel moment.

Astea sunt ideile mele pentru cadouri de ultim moment. Știu. Există o mulțime de articole cu idei de cadouri care mai de care mai creative. Însă, eu cel puțin sunt dintre aceia care oricât de bine și-ar cunoaște partenera, tot nu știu ce să cumpăr. Pierd minute în șir în fața unui obiect, compar două culori și nu mă pot decide. În plus, de cele mai multe ori, dintre cadou pe care l-aș fi luat și cadoul pe care l-am luat s-ar fi bucurat mai mult pentru, ce crezi, prima variantă. M-am învățat minte și nu mai cumpăr cadouri. Nu mă pricep și nici nu încerc să o fac. Merg la sigur. Dacă tu o cunoști suficient de bine și ai experiențe bune în ceea ce privește cumpărarea unui cadou, go for it! Cumpără-i o geantă, pantofi, un inel și orice crezi că o face fericită.