Idei originale de cadouri de Crăciun

Cea mai frumoasă perioadă a anului, oricât de mult frig, haos și nebunie avem parte, pe atât de așteptat este momentul de către toată lumea. Cui nu-i place, Moș Crăciun!!! 

Așadar, încă puțin și intrăm în 2023, după un 2022 care a trecut atât de repede, cu bune și cu rele, de parcă simularea din Matrix a fost pe fast-forward.

TOTUȘI, DACĂ TU CEL CARE CONTROLEZI SIMULAREA MĂ AUZI, OPREȘTE-TE, NU MAI FACE ASTA, TRECE TIMPUL MULT PREA REPEDE ȘI NU MAI VREAU.

Hai, să trecem la lucrurile serioase din viața fiecărui om. Crăciunul….

E foarte fain Crăciunul, salata boeuf, sarmalele, prăjiturile, mâncatul pe săturate, la orice oră până nu mai poți este cel mai fain. 

VINUL FIERT, ȚUICA FIARTĂ, oioioioi. Întâlnirile cu toată familia, mersul la colindat. Chiar voi mai mergeți la colindat? Sau ați depășit vârsta?

Primirea de cadouri, partea preferată a tuturor oamenilor, indiferent de vârsta lor. Dar știți care nu e partea cea mai plăcută…sau de fapt ușoară??  Să cauți cadouri. 

 Personal, mă încurcă puțin. Mă stresează atât de tare, că las pe ultima sută de metriși apoi intru și mai tare în trepidații. Numai gândul…dacă îi place, dacă se potrivește sau cât să investesc…îmi dă cu stres.

Da, cadoul este important, trebuie să fie util, neașteptat, chiar el și simbolic. Peste niște ani trebuie să trezească amintiri. Și cum suntem în era sustenabilității, un cadou care să fie util pe termen scurt, fără implicarea plasticului, hartiei sau să ocupe spațiu și să adune praf….ar fi o afacere bună de embele părți. 

De data asta am aruncat o privire din timp peste câteva site-uri și m-am gândit să vă las si vouă o listă utilă, poate vă inspiră.