Cât costă un echipament de schi iarna asta!

 

Spune-mi că iarna asta nu stai doar în casă, te rog. Știu că e comod sub plapumă, la film, cu o tonă de snacks-uri lângă tine, îmi doresc să fac și eu asta, dar nu te-ai gândit vreodată cum rezistă oamenii aceia în frig, pe pârtii? Sigur știu ei ceva de îi vezi și fericiți după o tură rapidă de dimineață.

Uită-te la jumătatea ta sau la vre-un prieten să vezi cum li se luminează privirea când vorbesc despre ski sau snowboard, nu vrei să te bucuri și tu împreună cu ei?

Dacă ești copil de asfalt și toată viața ți-a fost frig pe timp de iarnă, hai să îți spun care este secretul, și cum alegi echipamentul complet de ski, fără să te rupă la buzunar.

Chiar dacă schiez și mă dau cu placa de mai bine de 10 ani, mereu am căutat cele mai accesibile echipamente de iarnă, dar care să-și facă și treaba foarte bine. Așadar materialul acesta a fost și în interes personal. Încă de la Black Friday am inceput să urmăresc hainele, accesoriile și mai ales skiurile și plăcile. Schiurile și plăcile pot fi închiriate, însă mereu mi-a plăcut să știu că sunt ale mele și să am eu grijă de ele, nu să le închiriez, dar sunt sigur că și cele de la închirieri sunt foarte bine îngrijite, ceruite și canturi ascuțite.

Așadar, primul magazin pe lista mea de entry level este binecunoscutul Decathlon. Cu ei începi orice activitate, raportul preț-calitate este mai mult decât corect.

Geacă, cască, bluză și pantaloni termici, șosete …le luăm la rand.

Urmărește clipul integral pentru a vedea care este suma totatului!