Cum s-o cucerești în cinci pași simpli

Înainte de toate, să nu pară că pentru asta te-ai trezit în fiecare dimineață săptămâna asta. Riști să pari și chiar să devii arogant, agasant, insistent și, în final, jenant. Not ok.

  1. Nu exagera. Nu te lăuda cu jobul tău, cu cât câștigi, ce mașină ai, la ce hoteluri ai stat, întelegi în ce direcție merg. Nu e nevoie să minți sau să te eschivezi dacă ești întrebat cu ce te ocupi, dar nu exagera cu detaliile și nu-ți ridica singur statuie, așteptând ca fata să spună UAAAAAAU! E mai bine să te descopere pe parcurs și să spună „uau” mai des.

2. Cadourile. Sau florile. Sau orice gest venit dinspre tine către ea, care presupune o implicație financiară. Să fie… nici prea mult, nici prea puțin. Dacă o inviți în oraș, tu plătești. Și nu pentru că vrei să o cucerești, ci pentru că așa e politicos. Și tu ești un bărbat politicos. Dacă vrei să-i oferi flori, te rog mult să NU oferi o floare! Dar nici 150 de fire din prima. Despre prima opțiune am scris în urmă cu ceva timp, a doua opțiune este lipsită de gust. Cheia este echilibrul.

3. Spune nu băiețismelor! Evită (mult!) glumele pe care le faci de obicei cu prietenii tăi bărbați. Chiar dacă fata are un simț al umorului care duce departe, de multe ori îl dezvăluie de la început tocmai ca să vadă dacă treci testul. Testul „băi, boss, haide mă, bem o bere?” și alte adresări pe care le au băieții, mai ales cei care se cunosc de mult timp. O bere bei cu băieții, și doar cu ei. Cu fata, sau cu alte fete, consumi alt tip de alcool și, în același timp, ai alt tip de glume și de exprimări.

4. Dacă o inviți undeva, nu da de înteles că veți fi doar voi doi, dar de fapt ai invitat și câțiva prieteni. O să pară că a primit un test fulger, cum se întâmpla la școală când răspunsul la „Bună ziua!” era „Scoateți o foaie de hârtie.” Dacă tu te trezești în situația de mai sus, fă tot posibilul să treci cu notă mare. ☺

5. Nu întârzia la întâlnire. Niciodată.