Cel mai bun Call of Duty vreodată?

Recent am avut ocazia să joc cel mai nou produs de la Activision, Call of Duty: Modern Warfare (2019). Bineînțeles, în varianta de beta de pe PS4. Dacă nu ați aflat încă, este un remake și nu un remastered. Cea din urmă a apărut de mult timp, dar și review-ul nostru la fel. Așa că m-am gândit să scriu câteva rânduri despre experiența mea cu el.

Pot spune că totul este schimbat. De la motorul grafic, la feeling, la sunet, la modul cum se simte. În traducere, ador toate schimbările astea, fiindcă sunt mai mult decât binevenite. Spun asta deoarece, ca mulți alți fani ai seriei, de ceva timp încoace simt monotonia Call of Duty.

După cum spuneam, grafica este diferită față de estetica de plastilină din trecut și per total mi se pare mai realistă. L-am jucat pe PS4 Pro și sunt mulțumit de performanța jocului pe această consolă, dar ce aștept cu nerăbdare este varianta de pe PC care promite Ray-Tracing. Acum sper doar ca diferențele să fie majore între consolă și PC. Nu să fie doar ceva de marketing ca să vândă mai multe plăci.

Senzația jocului este de aproape de nedescris. Fiindcă animațiile armelor atunci când împuști sunt spectaculos de verosimile. Doar în Battlefield ce am văzut reproduceri atât de bune, dar aici pot spune că îmi plac mult mai mult. Iar dacă împletești aceste aspecte cu un sunet fenomenal, iese o combinație tare periculoasă pentru competiție. Chiar nu pot descrie cât de bine au reușit să împreuneze sunetul cu grafica. Mai ales dacă ai un sistem audio „beton” sau o pereche de căști „profi”, crede-mă pe cuvânt că rar ai auzit o fidelitate atât de bună când ai mai tras cu arma în jocuri video.

Totul bine și frumos în scris, dar îți las un clip mai jos de pe canalul nostru în engleză, Cavaleria Com, ca să vezi experiența mea cu noul Modern Warfare.