Ce să faci în weekend

Și uite cum a mai trecut o săptămână și suntem puși iar pe gânduri în legătură cu planurile de weekend. Sincer să fiu, mă bucură că am mai avut două trei zile însorite, dar cum spune vorba, orice minune ține trei zile. Aș fi vrut să vă recomand o teresă sau poate o plimbare prin parc. Cum vremea nu ne permite însă (dați-mi voie să fiu puțin ursuz pe tema asta), am încercat să găsesc ceva activități indoor.

Ce spui de un Escape Room? Eu nu sunt mare fan dar sunt sigur că majoritatea ar găsi-o drept o idee bună. Deja Bucureștiul ne oferă o gamă din ce în ce mai largă de escape room-uri, trebuie doar să te decizi și să culegi câțiva prieteni. Ești fan Harry Potter sau Indiana Jones? La fix, găsești camere de tot felul, care mai de care mai interesante. Te asigur că va fi fun, mai ales că jocul se bazează pe o muncă de echipă. 

ce să faci în weekend

A doua recomandare este evident un local în care să te simți și să mănânci bine. Și când spun bine, spun sănătos și sățios. Săptămâna asta îți recomand să renunți la clasica comandă de pizza sau mai știu eu ce junk food și să mergi să mănânci un prânz sănătos la BITE.

Pe lângă faptul că decorul este pe sufletul meu pentru că este în stil scandinav, și meniul mă atrage foarte mult. Ai poftă de un burger? Nici o problemă, aici găsești o variantă mai sănătoasă și gustoasă! Sau poate un toast cu avocado? Da, este loc și pentru vegani sau vegetarieni, să nu credeți că v-am uitat. Găsești de toate, merită încercat.

Ultima recomandare ar fi sa îți iei niște timp doar pentru tine. Fă ce îți place: vizionează un film, citește o carte, joacă-te pe consolă sau pur și simplu pierde-ți  timpul lenevind. Este recomandat să ai minimum două ore pe weekend doar pentru tine pentru că te ajută să te pregătești psihic. Și să nu crezi că te las chiar în pom, îți recomand un film care mie mi-a plăcut mult: Searching. Este un thriller cu o poveste care te ține în suspans și îți captează atenția garantat. Nu vreau să îi dau nici un fel de spoiler, va trebui să mă crezi pe cuvânt. Îți las totusi trailer-ul în speranța că te va convinge.