Cea mai ciudată afacere care aproape a funcționat – Actualități

Salutare, primul subiect din această săptămână este despre Stephanie Matto, o influenceriță / star de televiziune din Statele Unite ale Americii. Tipa asta, de ceva timp vindea pe internet borcanele cu propria ei flatulență. Asta, când nu era autoare sau Youtuber, pentru că da, le face și pe astea. Astăzi nu am discutat despre cariera ei în aceste domenii, ci despre cum a crezut că moare și a ajuns la spital din cauza pârțurilor ambalate în borcane cu petale de trandafir. Ai zice, eh, ce e așa dificil să umpli borcane cu aer cald? Cum îi poate pune asta viața în pericol? Stați liniștiți, acum e bine, dar s-a lăsat de vândut borcane “parfumate”. Vezi toată povestea în clipul video de mai jos.

 

 

Dacă patul de spital i-a oprit activitatea doamnei “borcane cu aer cald”, nu putem spune același lucru și despre o domnișoară care trăiește de pe urma onlyfans. Câți oameni ați auzit voi să muncească, pe patul de spital, imediat după o operație pe creier? Ei bine, ea a făcut asta. Motivația ei? A spus că ea muncește cu fundul, nu cu capul. Seems fair to me! Vezi povestea întreaga în clipul de mai jos.

 

 

La final v-am arătat englezul care a devenit viral în timp ce aștepta autobuzul în stație dar am discutat și despre cazul hoților care după ce au dat un jaf, au apelat din greșeală în buzunar 911 și timp de o oră s-au lăudat cât de ușor a fost jaful dat. Vizionare plăcută!