A furat două arbalete și le-a ascuns în pantaloni. Ce s-a întâmplat? – Actualități

Salutare! Primul subiect din episodul de săptămâna asta este din Statele Unite ale Americii. Darren Durrant, un barbat de 46 e ani din Florida, s-a dus la furat într-un magazin cu tot felul de echipamente sportive. S-a gandit el puțin și din toate articolele de acolo pe care le putea strecura sub haine el s-a gândit și a pus ochii pe .. arbalete. Si zic la plural pentru că omu a băgat în pantaloni nu una, ci două. Avem imagini video cu el cu arbaletele în pantaloni.

Un reporter de la Sky News transmitea live de lângă orașul Kiev, acolo unde oamenii erau urcați în autobuze pentru a fi duși în alte țări până la terminarea nenorocirii. Reporterul cu vestă antiglonț și cască în cap s-a oprit în dreptul unui tânăr care părea destul de relaxat și l-a întrebat dacă e ok. Singura grijă a tânărului era dacă Marijuana este legală în țara de unde va ajunge. Imaginile erau transmise live și le puteți găsi în clipul de mai jos.

O operă de artă religioasă a fost scoasă dintr-o bazilică italiană după ce un preot local și omul de afaceri care a comandat pictura au fost găsiți printre personajele sfinte din imagine. Mai mult decât atât, aceștia apar, unul ascuns după o cruce iar cel care a finanțat totul apare cu o mască chirurgicală pe față. Toată povestea în clipul video de mai jos.