Cum fac farse cei de la pompe funebre – Actualități

Salutare! Unul dintre subiectele cele mai amuzante de săptămâna asta este gafa făcută de echipa de fotbal Poli Iași. Aceștia au apărut pe teren cu un mesaj scris pe tricourile jucătorilor, mesaj care spunea…
“Raw Pots”… care tradus în limba română înseamnă “Oale nefinisate”.

Nu, nu s-au apucat de făcut oale, e mai amuzant decât atât. Am explicat în clipul video de mai jos toate detaliile.

 

 

Știți că, de obicei, când mergi cu taxiul (mai ales prin București) soferii au așa parcă un chef nebun de discuție. Subiecte interesante, politică, vreme, legislație.. cât s-a mai scumpit benzina…
Eh, ideea e că în antiteză îi avem pe cei care fac ridesharing, și când zic că în antiteză, unul din ei s-a aliniat chiar și când vine vorba de logoreea verbală.
Adică el a înțeles că este ridesharing, nu talk sharing.
Și mai mult decât atât, nu doar că nu vorbește mult și degeaba, dar șoferul din Constanța și-a implementat un sistem care îi ține la distanță pe călătorii care s-au obișnuit cu logoreea în timpul curselor.

 

 

Tuturor ne plac farsele. Mai ales când nu suntem noi victime. Și de-a lungul timpului v-am prezentat în cadrul emisiunii tot felul de farse, care mai de care. Farse făcute de șefu’ la muncă, farse făcute de concubini.. dar astăzi am pentru voi ceva în premieră. Farse făcute de cei de la serviciul mortuar. Cum ar veni, o farsă mortală.