Ce a anunțat NETFLIX în marele lor eveniment online?

Tudum. Netflix a avut un eveniment duminică numit după sunetul pe care îl face animația lor la începutul oricărui film. Tudum. A fost o chestie online, live, care a durat vreo trei ore și în care au anunțat noutățile din următoarea perioadă.

O să vă povestesc despre câteva dintre ele, cu speranța de a vă rezuma un eveniment de 3 ore, pentru că, să o spunem pe bune, nimeni nu are 3 ore să se uite pe youtube.

Hai să vedem:

Red Notice o să aibă premiera pe 12 noiembrie. E un film de acțiune cu The Rock alături de sprânceana lui, Ryan Reynolds alături de umorul lui care nu îi mai iese și Gal Gadot alături de rujul ei roșu, cea mai sexy femeie care crede că e actriță.

Tot în noiembrie, dar pe 24, o să apară o dramă cu Kevin Hart și Wesley Snipes. Da, actorul din pasagerul 57 și Blade revine într-un rol important și îl ia după el pe comediantul devenit actor, producător, filantrop, mizantrop, psihotrop, Kevin Hart.

La casa de Papel 5 volumul 2 o să iasă pe 3 decembrie

Încă cinci episoade care să concluzioneze plot-ul început în septembrie și întreaga serie începută în 2017. 

Vine armata, vin turcii, plot twist-uri, toate cele. Au anunțat la un moment dat că acesta ar urma să fie ultimul sezon, dar, aparent, deja au început să lucreze la sezonul 6.

The Sandman. Ecranizarea pentru TV a benzilor desenate scrise de Neil Gaiman nu are încă o dată exactă de lansare, doar un coming soon la sfârșitul teaser-ului. 

Fanii benzilor desenate sigur cunosc povestea și sunt la curent cu lansarea mini-seriei și, la fel ca mine, o așteaptă cu nerăbdare.

Sezonul 2 din The Witcher urmează să apară pe 17 decembrie. Primul sezon a avut succes imens – Netflix spune că ar fi fost vizionat de 78 de milioane de useri. Pe de altă parte, ei pot spune ce vor, cine suntem noi să îi contrazicem? Nu e ca și cum cifrele acestea ne sunt oferite cu vreo transparență. Așa că lăcomia a pus pe roate și sezonul doi și – avem confirmarea că urmează și sezonul 3.

Încă un serial fără dată exactă de lansare este continuarea seriei Vikings, numită Valhalla. Tot ce știm apropos de lansare este anul 2022, iar despre povestea din serie că evenimentele au loc la o sută de ani după cele din seria originală.
Fanii seriei produse de History deja sunt reticenți în legătură cu Valhalla dar, așa se întâmplă mai mereu în cazuri asemănătoare. Eu sunt foarte curios de acest serial și o să mă uit cu siguranță la el.

Ultimul produs audiovizual din cadrul evenimentului Tudum este un film care pare foarte simpatic, cel puțin din clipul publicat. Donțt look up se numește filmul și urmează să fie disponibil pe Netflix pe 24 decembrie. În clip îi vedem pe Leonadro Di Caprio și Jennifer Lawrence cum încearcă să o convingă pe Meryl Streep că vine un meteorit. Ceva replici amuzante, actori cu care este ușor să empatizezi, o perucă roșie, par ingrediente potrivite pentru un film bun.

Vedeți clipul de mai jos pentru toate informațiile: