Audi Skysphere, Lamborghini Countach reînviat & Dacia Logan 2022

Săptămâna aceasta începe cu știri în țară. Oficial, în Sibiu avem transport în comun cu minibuze electrice în centrul istoric. Vestea asta nu doar că ne încântă, dar sperăm că încurajează și orașele mai mici să participe la acest trend. Ușor ușor, scăpăm în toată țara de autobuzele învechite, de transportul în comun care în multe județe este neschimbat de ani de zile.

Lamborghini a prezentat reîncarnarea faimosului Countach. Mai exact, se va numi Lamborghini Countach LPI 800-4. LPI reprezintă faptul că motorul este unul hibrid amplasat longitudinal în spatele pasagerilor, ce dezvoltă 800 de cai putere, iar acel 4 reprezintă tracțiunea integrală.

Dacia Logan 2022 ! Oficial, acesta va fi primul model ce va veni echipat cu o motorizare hibridă. Este un pas uriaș. Hibridizarea unui motor a ajuns la un preț atât de bun încât să fie fezabilă pentru o companie ca Dacia.

Cum vi se pare o masină care își schimbă forma? La întrebarea asta vă răspunde Audi cu un concept de mașină cu totul special! Pe 13 August, în cadrul Monterey Car Week din California, Audi a prezentat un concept electric Skysphere capabil de 630 de cai putere și o autonomie de 500 km conform standardului WLTP.

În final vorbim despre vizita lui Elon Musk la giga-fabrica Tesla din Germania.

Vedeți toate știrile pe larg în clipul de mai jos: