VW ID5 GTX un upgrade de frumusețe și tehnologie

După ce au reușit să obțină premiul de mașina anului cu ID, cei de la VW ridică ștacheta cu o nouă bornă prin SUV-ul Coupe ID 5 GTX.
Păstrând linia ID noul ID5 GTX vine cu câteva modificări ale caroseriei care întorc capetele în trafic: bara față cu prizele sale de aer uriașe,
farurile matrix cu led și cu faza mare inteligentă și stopurie 3D IQ Light, stâlpii și ornamentele negre, plafonul plonjat și,
nu în ultimul rând, uimitoarele roți pe 21″.

Tracțiunea integrală cu 2 motoare care împreună au 220kw adică 299CP la un cuplu combinat de 460Nm. Bateria are un max de 82kwh dar noi nu putem folosi decât 77. Portul Type 2 încarcă bateria la priza obișnuită (11-22) în max 8.15 h și la cea rapidă în max 33 min.
Autonomia este de maximum 405 km, viteza maximă 180km/h și un 0-100 km/h în 6.3 secunde.

Ampatamentul de 2766 mm se vede imediat în habitaclu și spațiul pasagerilor. Un așa apatament lung a dat posibilitatea unei amenajări interioare aerisită și confortabilă, cu scaunele sport de piele care au și logo ID, cu un postul de conducere, cu acest nou concept de operare cu mini dispay-ul pentru șofer combinat cu o inovatoare realitate augmentată a head up dispaly-ului. Noul software 3.0 vine cu o mulțime de îmbunătățiri printre care “Hallo ID”, capacitatea de învățare și stocare în cloud, atmosferic interior light cu posibilitatea de a alege din 30 de culori.
ID 5 GTX este frumos desenată atât la interior cât și la exterior, se conduce sigur și confortabil.
Apasă aici ca să vezi review-ul.