Video | Cele mai așteptate jocuri din 2019

Acum că am terminat definitiv cu 2018, e timpul să ne axăm pe viitor. Anume pe jocurile care urmează să apară. Așa că le-am cules pe cele mai crème de la crème și le-am așezat frumos într-o listă. Care sunt acestea și pe care le aștept cel mai mult, aflați imediat.

Cel mai așteptat joc anul acesta este pe departe Anthem. În afară de Destiny și Warframe, nu îmi vine alt titlu în minte care să fie în acest gen. Anthem este un shooter online 3rd person, adică vezi personajul din spate. Scopul este cel clasic de progresie și arată atât de bine, încât nu aș ști să aleg între el și Red Dead Redemption 2. Singurele căsuțe pe care trebuie să le bifeze încă din ziua lansări sunt următoarele: conținut și misiuni bune, algormit și matematică bine puse la punct și cel mai important fără microtranzacții. Cum rămâne cu ultima parte? Rămâne de văzut.

Un alt titlu de pe listă este The Division 2. Foarte multă lume îl așteaptă pe acesta, iau eu mă număr printre ei. Primul Division a avut un început destul de zdruncinat, dar cei de la Ubisoft au reușit în stilul caracteristic să îl reînvie din cenușă. Nu este primul lor caz de acest fel și cred că putem fi siguri că nu va fi nici ultimul. Rainbow Six: Siege este alt exemplu în care Ubisoft a dat-o în bară la lansare dar a ajuns să fie jucat de către 30 de milioane de jucători.

Pe lângă acestea, sunt o groază de alte titluri care promit lucruri extraordinare la orizont. Ce aș vrea să menționez este că le-am ales doar pe cele cu dată de lansare în 2019 confirmată de producători. De aceea nu am vorbit despre The Last of Us Part II, Death Stranding sau Cyberpunk 2077. Cele care sunt programate pentru 2019 sunt Doom Eternal, Sekiro: Shadows Die Twice, Rage 2 și… dacă aș continua aș strica tot farmecul clipului de mai sus. Așa că vă aștept în secțiunea de comentarii fiindcă vreau să știu ce jocuri așteptați voi cel mai mult.