Toyota Land Cruiser De $136,000, Primul Plug-In Hibrid Lexus Și Ceva Despre IAA 2021

Tu cât ai da pe o Toyota Land Cruiser Din 1994 care a fost condusă doar 1,600 km în aproape două decenii? Dacă ai răspuns $136,000, atunci ai ghicit, și dacă nu sunteți deja fani Land Cruiser, nu veți înțelege de ce.

În video mai vorbim despre un SUV din grupul Toyota, noul Lexus NX care vine cu o motorizare în premieră absolută pentru brandul de lux Japonez: primul plug-in hibrid din istoria mărcii, denumit NX 450h+, care sigur este înrudit cu Toyota RAV4 Prime.

Nici saloanele auto nu mai sunt ce au fost. Anul ăsta la salonul auto de la Munchen (IAA 2021), grupul Stellantis și-a anunțat absența. Asta înseamnă că nu vom vedea Peugeot, Citroen, DS, Opel, Alfa Romeo, Jeep sau Maserati. Și totuși sunt și vești bune: Dacia și-a confirmat prezența și va arăta Duster facelift (despre care se spune că e inspirat de conceptul Bigster) dar și un crossover complet nou, cu 7 locuri, care va înlocui Lodgy.

În timp ce unii producători de mașini nu vor să audă de vehiculele cu pilă de hidrogen (care folosesc hidrogen pentru a produce electricitate… și apă), alții precum BMW sau Land Rover tocmai au anunțat că testează prototipuri pe drumurile publice și că au intenția de a oferi astfel de modele la vânzare în viitorul nu prea îndepărtat. Click pe video să afli mai multe!