THE BOLT MOTORCYCLE

Desprinsă parcă din G.I. Joe: The Rise of Cobra, motocicleta electrică Zero SR/F te surprinde de la primul contact!

Fenomenul autovehiculelor full electric crește cu o viteză uimitoare. De aceea, lumea motocicletelor nu putea să nu fie parte a acestui fenomen, iar impactul este pe măsură. Am testat motocicleta electrica Zero SR/F, în care americanii au reinventat standardele performanțelor electrice. Avem o adevărată “Smart Bike” care combină tehnologia de ultimul moment cu revoluționarul sistem Cyper, ajuns la generația III. Motocicleta va merge pe orice suprafață, livrând fără efort întreaga putere de care dispune, fără a fi violentă sau surprizătoare. Practic, nici pe o roată nu poți să o ridici, iar la stabilitate te va încânta pur și simplu chiar și la unghiuri de atac ale virajelor foarte curajoase!
Motocileta vine cu un cuplu de 190 Nm alăturat unei puteri de 82Kw (110 cai putere), pe 220 kg, limitată la 200km/h viteză maximă. Toate acestea vin de la o baterie de 14,4 kWh, cu o autonomie declarată de 259km în oraș / 132 în regim de autostradă, care se încarcă într-un interval de 1-4 ore, în funcție de stația de încărcare.
Cyper III construiește un adevărat HUB între motocicletă și proprietar, în care sunt integrate toate sistemele de operare și toate funcțiile motocicletei într-o singură interfață în legătură directă cu utilizatorul.

Dă click pe link-ul de mai jos ca să vezi cum merge motocicleta!!