Refresh de primăvară | Patru idei

Processed with VSCO with a6 preset

Gata? Ai împachetat hainele groase? Dacă da, cu siguranță simți nevoia de un refresh, de ceva nou în garderobă. Același sentiment îl am și eu an de an. Și pentru că primăvara tocmai s-a intalat, în sfârșit, iar noile colecții sunt deja în magazine, zic totuși să nu te grăbești. Nu te repezi să-ți cumperi teancuri de haine, doar ca să ai parte de ținute noi în tendințe.

Trendurile abia ce se conturează, marile case de modă nu au lansat colecțiile complete, deci este loc de mai mult și mai bine. În această idee m-am gândit să-ți prezint câteva sfaturi utile pentru a-ți da un refresh la ținutele de primăvară, fără să fie nevoie să investești o avere. Sunt suficiente câteva elemente sau accesorii vestimentare pe care dacă le porți inteligent poți obține ținute un pic diferite față de cum le-ai purtat anul trecut.

Jacheta albă

Refresh de primăvară

Nimic nu strigă mai tare primăvară decât albul imaculat. Asta și pentru că sezoanele reci sunt dominate de culori închise, iar atunci când poți în sfârșit să porți ceva alb parcă te simți mai aproape de vară. Deocamdată îți recomand să nu te pripești să porți alb prea des, așa cum nu este încă indicat să îți cumperi încălțăminte albă. Vremea este imprevizibilă, așadar s-ar putea să-ți strice bunătate de sneakerși o ploaie neașteptată pe seară.

Eu aș alege o jachetă din denim ori din piele. Nu cred că vrei să arăți ca un medic sau ca un măcelar la începutul programului. Dacă vrei să încerci această abordare, folosește măcar nuanțe diferite de alb. Da. Nuanțe de alb! Adică alb imaculat, alb unt, alb murdar și așa mai departe. Încearcă totuși să te folosești de culori, de printuri și de elemente din materiale cât mai ușoare și mai plăcute la atingere.

Pantaloni de lână

Refresh de primăvară

Nu ridica din sprânceană. O dată că faci riduri și a doua că am să-ți explic imediat la ce mă refer. Pantalonii și hainele din lână structurată sunt foarte plăcuți la atingere, suficient de călduroși și potriviți temperaturilor de primăvară. În funcție de procentul de lână din compoziție, pantalonii pot fi mai fini sau mai poroși. În plus, acestea au și un model natural datorat texturii. Îți recomand să îi porți la ținute casual și casual-elegante alături de pantofi loafer, sacouri sau jachete din demin raw.

Însă, nu doar pantalonii din lână structurată sunt potriviți pentru acest rezon. Găsești, de asemenea, sacouri și cămăși. Un alt element vestimentar foarte interesant este și pardesiul fără căptușeală. Îl poți purta la ținute ceva mai elegante, peste tricou și poți obține astfel o ținută cu stil.

Pantofi sport colorați

Refresh de primăvară

Am început seria materialelor de primăvară cu recomandări legate de pantofi sport. Rămân la ideea mea că unul dintre cele mai importante elemente când vine vorba de compunerea unei ținutei sunt pantofii. Ei pot atrage priviri sau pot ruina complet o ținută, de altfel bună. Ai aici recomandări de mai multe tipuri de încălțăminte. Eu port de câteva zile o pereche de Adidas Hu și mă simt excelent cu ei. Sunt comozi și au o culoare ușor de asortat. Am în plan să-mi achiziționez o pereche de Nike Cortez alb cu logo-ul roșu. Deși pentru mulți sunt hidoși, mie mi se par interesanți, mai ales când mă gândesc că este pe val trendul ăsta retro. În plus, albul și roșul merg de minune. Mai ales la încălțări versatile.

Pălărie, eșarfe, brățări și alte briz-briz-uri

Refresh

O metodă chiar mai simplă și mai ieftină de a-ți împrospăta ținutele este să te folosești de accesorii. Este suficient să adaugi o eșarfă colorată, o bandană ori câteva brățări din piele. Ai la dispoziție dintre cele mai diverse modele, deci nu-i panică. Îți recomand să încerci o pălărie de paie sau fetru. Dacă pălăriile nu te tentează, încercă o șapcă. Ochelarii de soare și ceasul pot să-ți aducă de asemenea plus valoare ținutei. Important este să te joci cu accesoriile, să experimentezi și să nu-ți fie teamă să încerci lucruri noi. Poți ajunge să nu vrei să mai dai jos pălăria sau brățările nautice, spre exemplu.