Reduceri la telefoane, gadgeturi, accesorii

Ultima perioadă a fost marcată de lansări mari în tehnologie. Samsung a lansat noua serie Z Fold și Flip, Apple a lansat noile iPhone-uri și Apple watch-uri. Însă ce au în comun aceste produse pe langă avansul tehnologic? Un preț destul de mare. Dar în clipul de astăzi vreau să iți prezint cum să beneficiezi de anumite reduceri și oferte ca să poți să iți cumperi mai accesibil aceste produse.

Fie că iți dorești noul iPhone 14 ca mine, fie că vrei un alt produs Apple trebuie să știi că în aplicața H&M, în secțiunea “Oferte”, ai un cupon de reducere pentru toate produsele de la iStyle, fie că vorbim de telefoane, tablete, laptopuri sau chiar huse și accesorii. Oferta este valabilă până pe data de 31 decembrie atât online cât și în magazin, prin scanarea la casă a codului QR sau prin introducerea codului unic in secțiunea dedicată la finalizarea comenzii.

Dacă ești elev sau student și vrei în continuare un produs Apple, tot la iStyle ai un program numit “back to school”. Astfel poți avea reduceri de până la 12% pentru orice Macbook sau iMac, 100 de lei reducere la orice iPad și prețuri speciale la accesorii dacă atunci când iți creezi contul pe site-ul lor, încarci și o poză cu legitimația ta de elev/student sau te prezinți cu ele în magazin la casierie când plătești produsul.

Că tot ziceam de accesorii. E foarte probabil să fi auzit de AliExpress. Site-ul acela unde găsești chinezării foarte ieftine. Cât de ieftine? Dacă îți faci cont nou pe site-ul lor, ai o oferta specială prin care poți să iți iei o husă sau o folie cu 5 centi și cel mai important CU TRANSPORT GRATUIT. Cât despre calitate, chiar dacă sunt din China, produsele sunt destul de ok însă, singurul dezavantaj este timpul de livrare care poate ajunge pana la 3-4 luni. Însă la 20 de bani, cât ai da pe folie sau husa respectivă, merită să ai puțină răbdare.

O altă ofertă interesantă am descoperit-o la Vodafone. Dacă iți faci un abonament de televiziune vei primi un voucher de 100 de euro care poate fi schimbat în servicii cum ar fi plata facturii, sau HBO gratuit timp de 20 de luni, ori ai putea folosi acea reducere pentru a cumpăra diverse produse precum telefoane, smart tv-uri, aspiratoare roboței din aceea rotunzi sau tablete.

Totodată, dacă ai abonament la Vodafone, în contul tâu din aplicația cu același nume în secțiunea “Vodafone Happy” vei descoperii diverse reduceri care se schimbă lunar de la magazinele partenere. De exemplu, luna aceasta ai parte de o reducere de 30% la produsele din gama Philips doar pentru că ești client Vodafone și ai aplicația.

Dacă se întâmplă să ai un produs vechi sau care nu mai merge, pe Emag și pe Altex încă poți beneficia de rabla pentru electrocasnice. În momentul în care vrei să cumperi un produs nou, bifezi opțiunea RABLA și plasezi comanda. Când curierul va veni la ușa ta să iți predea comanda, tu va trebui să îi dai produsul ambalat și fară componente lipsă. În schimbul acestuia tu vei primi un card cadou de 150 de lei pe care îl vei putea folosi la o următoare comandă ÎNSĂ trebuie să ai mare grijă deoarece codul este valabil doar 90 de zile.

Te-ai întrebat vreodată de ce magazinele iți tot recomandă ca atunci când găsesti un produs care iți place, să îl adaugi in secțiunea favorite? Ei bine în ultima perioadă, marile magazine precum Cel.ro sau Emag au o secțiune specială numită produsul zilei sau produsele săptămânii unde sunt puse produse ce au reduceri speciale fără să țină de o promotie în sine. Întrucât produsele reduse se schimbă destul de des, e foarte posibil ca unul din obiectele tale favorite să ajungă să aibă parte de o astfel de reducere.