Nu mai cumpăra mașină. Mergi cu câte vrei

Cu toții am plecat de la ideea că ce este al nostru nu ni-l ia nimeni, nu mai trebuie plătit nimic și ținem acel bun oricât avem nevoie. În cazul mașinilor, teoria aceasta te poate “arde” mai tare decât te aștepți și din acest motiv am stat de vorbă George Petrescu, Sales Manager la Bavaria Mobility, care vine cu o soluție. 

Am mers cu un Seria 4 Coupe care costă aproximativ 65.000 euro în acest moment. Însă dacă mă uit în bord și văd kilometrii parcurși, 2600 la număr, deprecierea este lovitura pe care nu o vedem, dar o simțim atunci când vine momentul vânzării mașinii. După un an de utilizare, Seria 4 Coupe va avea un preț cu aproximativ 30% mai mic, asta dacă nu are vreun accident, oricât de mic ar fi, în această perioadă. Pe lăngă asta, nu putem uita de service, taxe de drum, Casco, asigurare, care sunt și ele detalii ce vin la pachet cu achiziționarea autoturismului. Pentru cei care primesc de la firmă mașină și ajung să o folosească pe cea personală doar în weekend sau în acele două concedii pe an, dacă nu sunt făcute cu avionul, poate fi mult mai ofertant un serviciu prin care poți avea o mașină doar atunci când ai cu adevărat nevoie de ea. Așadar, se vede problema de la o poștă, folosim mașinile mult prea puțin și plătim un preț mult prea mare pentru asta. 

Bavaria Mobility vine cu o soluție, un serviciu prin care poți închiria un BMW sau un Mini prin ei și tot ce înseamnă service, taxe de drum, Casco, sunt rezolvate fără să îți bați capul. Mai presus de atât, dacă ți-ai luat un cabrio pentru zilele de vară superbe în care te poți bucura atât de sunetul motorului, cât și de briza aerului, iarna,nu va mai fi la fel de plăcută experiența. Prin Bavaria Mobility poți avea un abonament flexibil care, în funcție de nevoie, îți poate pune la dispoziție mașina de care depinzi în acel moment. Astfel, nu doar că nu mai trebuie să ai 3 locuri de parcare pentru mașina soției, a ta și a celei de weekend pe care oricum nu o conduci mai mult de 1000-2000 de km pe an, dar economisești mulți bani pe care îi poți folosi pentru alte scopuri.