Noutăți pe NETFLIX în August

De pe 1 August o să fie publicate mai multe filme de acțiune, dintre care cel mai tare este primul pe care vi-l recomand:

Equilibrium din 2002

Este un film cu Christian Bale de superacțiune din viitorul post al treilea război mondial în care emoțiile sunt interzise, inclusiv orice obiect sau activitate care poate stârni o emoție. Chestia e că mai există un film, ecranizare a romanului distopic fahrehnheit 451 scris de Ray Bradbury, dar Equilibrium este mult mai bun. Dacă vrei să îl vezi pe Christian Bale cum dă foc la cărți și după aia se bate cu o grămadă te tipi, ăsta e filmul perfect pentru a satisface această nevoie.

Din 1996 până în prezent au ieșit șase filme din seria Misiune Imposibilă, toate cu Tom Criuse și toate cu un aer de James Bond fără stil dar cu mai multe cascadorii fiindcă lui Tom Cruise doar asta îi place să facă. Să joace altceva decât un bărbat scund care nu îmbătrânește niciodată nu cred că îi place. Revenind la filme, luate doar ca filme de acțiune, fără pretenții prea mari de credibilitate sau acuratețe, sunt foarte bune toate. De la primul cu piesa aia de la Limp Bizkit până la cel mai recent, numit Fallout, cu actrița asta frumoasă pe care o cheamă Rebecca Ferguson, toate Misiunile imposibile sunt imposibil de displăcut.

Din 2 august o să poți vedea Munich, thrillerul din 2005 regizat de Steven Spielberg, un film cu o atmosferă foarte mișto, este, de fapt, unul din filmele care îmi vine în minte atunci când cineva mă întreabă de un thriller de acțiune bun. Eric Bana joacă rolul principal în povestea despre atentatele teroriste de la Jocurile Olimpice de la Munich din 1972, în care un grup militant de palestinieni au asasinat 11 sportivi israelieni.

De pe 3 august e disponibil documentarul Trainwreck: Woodstock ’99
Despre reeditarea din 1999 a celebrului festival din 1969, doar că acum publicul a dat foc pe acolo și a făcut urât la concertele Limp Bizkit și Red Hot Chilli Peppers. Un eveniment intrat în istoria recentă, dar niciodată detaliat până la acest documentar.

Din 5 august vom putea vedea serialul The Sandman – Bazat pe îndrăgita și premiata serie de benzi desenate de la DC Comics, creată de Neil Gaiman, The Sandman este o combinație de mituri și fantezii întunecate, cu personaje bine conturate, care urmăresc numeroasele aventuri ale Visului de-a lungul a 10 capitole epice. Adaptat de Gaiman, care este și producător executiv. Cu sinceritate, nu prea îmi place cum arată trailerul, dar o să îi dau o șansă cu siguranță, fiindcă sunt fan Neil Gaiman. N-are cum să fie atât de rău, mă gândesc

La jumătatea lunii AUGUST, pe 16, mai exact, o să poți vedea Brawl in Cell Block 99, care e un film de acțiune surprinzător, foarte bun, cu Vince Vaughn care distruge o mașină cu pumnii. Nu despre asta e filmul, el e un fost boxer care a devenit traficant de droguri, intrat în pușcărie, unde se bate cu toată lumea. E un film cu bătăi, cu un antierou foarte bine construit și care știe să dea cu pumnul.

Tot de pe 16 vor fi disponibile alte două filme foarte bune, The Big Lebowski și The Constant Gardener, unul comedie și celălalt nu. Având în vedere popularitatea din trecut a acestor două filme, nu intru în detalii despre ele, doar vă recomand să le vedeți fiindcă sunt bune.

Vedeți clipul integral aici: