HBO Go trăiește, e ok, nu a murit! – Tu ce film ai mai văzut?

Înainte să fie Netflix cel mai mare obiect din galaxie, HBO go a fost o platformă de streaming destul de populară în România. Din punctul meu de vedere, HBO go s-a remarcat prin câteva producții proprii, filme românești și destul de multe filme nu tocmai proaspăt lansate.

Între timp, mai ales de când s-a terminat Game Of Thrones, popularitatea HBO go a scăzut cu mult. Pare că nici nu își dau silința. Pe de altă parte, atunci când te lupți cu Goliath-ul Netflix, trebuie să fii un David destul de puternic.

Momentan, dacă nu urmărești vreun serial anume, te uiți pe HBO go pentru a REvedea filme, nu pentru a vedea ceva nou. Cel puțin așa e impresia mea. Au toată seria James Bond, toată seria Lord of the Rings și Harry Potter, am văzut pe acolo și seria Ocean’s 11, 12, 13, 8 , pi, cine știe ce mai e acolo?

A trebuit să caut destul de mult ca să găsesc ceva care chiar merită recomandat. Am găsit, totuși, 6 filme pe care merită să le vedeți, pe care le menționez ca argumente pro HBO Go. De fapt sunt 3 filme și 3 seriale.

Filmele de pe HBO Go pe care le-am recomandat în clip sunt:

  1. Kiss kiss, Bang bang
  2. Jojo Rabbit
  3. The Conversation

și serialele:

  1. The Sopranos
  2. Fargo
  3. True Detective