Filme atât de proaste încât sunt bune

Există multe filme proaste. Despre cele mai multe filme proaste nu a auzit nimeni, cu excepția celor care le-au realizat. Nu mă refer la filme care nu-mi plac mie sau vouă. Vorbesc despre filme pur și simplu atât de proaste și de ridicole, încât nu ai cum să nu râzi.

O să vă recomand niște filme pe care le-am văzut de cel puțin trei ori, la care am râs mult, deși nu sunt comedii. Recomand vizionare cu vin roșu și cu prieteni.

Primul este, cred, cel mai celebru film prost. Ați ghicit, “The Room” din 2003. Filmul este scris, regizat, produs de Tommy Wiseau, care, de ce nu, joacă și rolul principal. E o poveste despre infidelitate, iubita personajului principal îl înșală cu prietenul lui cel mai bun, Mark. În filmul acesta este prezentă celebra replică “Oh, hi Mark!”

Al doilea film pe care vi-l recomand, fiind atât de prost, încât nu ai cum să nu râzi la el, se numește “Plan 9 From Outer Space” din 1957, regizat de Ed Wood.

“Birdemic! Șoc și teroare” Dacă nu l-ați văzut deja, vă promit că nu sunteți pregătiți pentru filmul acesta. Efectele speciale, păsările malefice, arată ca și cum sunt un screensaver de pe windows 94. Chiar dacă filmul e din 2010.

Următorul film este Batman și Robin, din 1997, cu George Clooney în rolul lui Batman și Arnold Schwarzenegger în rolul lui Mr. Freeze.

Ceva cu totul special acum: Battlefield: Earth, din 2000. John Travolta și Forest Withaker nu vor mai fi la fel în ochii voștri după ce vedeți filmul acesta.

Am încercat să bag în lista asta și un film românesc suficient de prost încât să fie amuzant, dar, din păcate, am găsit doar filme doar proaste. Sigur, eu am râs la Azucena, îngerul de abanos, cu Nicoleta Luciu sau la kistch-ul imens Liceenii rock n roll. Dar nu cred că se califică.

Verifică clipul de mai jos pentru descrețirea frunților: