VIDEO – Ce este și la ce folosește direcția integrală?

Direcția unei mașini este cheia către una dintre plăcerile sacre ale șofatului. Când te simți implicat la volan, uiți de tot și te bucuri de fiecare viraj. Chiar și atunci când circuli cu viteza legală prin oraș. Unii șoferi înțeleg satisfacția specială pe care o oferă anumite modele atunci când le învârți volanul. Direcția bine calibrată poate să te facă să te simți corp comun cu autoturismul pe care îl conduci.

Senzația “legării” unor viraje amintește de clipa când întinzi perfect unt pe pâine dintr-o mișcare. Unele mașini asigură la fiecare curbă sentimentul descris. Ei bine, inovațiile din industrie au adus mai mulți șoferi aproape de nirvana pe patru roți. În plus, mașinile lor sunt mai sigure, mai manevrabile și mai rapide decât ar fi fost fără sistemul care face subiectul acestui material.

direcția integrală

Totul se întâmplă datorită direcției integrale. Știm că nu este o lansare de ultimă oră, dar a devenit mai populară ca niciodată. Unii dintre voi poate că au mai auzit de ea, însă alții află abia acum. Când Audi, BMW, Mercedes-Benz și Ferrari folosesc același tip de tehnologie, poți să fii sigur că este de bine. Ceea ce ar trebui sa te facă fericit este că sistemul nu este ceva exclusiv pentru cei cu conturi generoase. Încă de prin 2012, un român putea găsi cel puțin un model Renault cu direcție integrală în showroom.

Așadar, în viitor, să nu te miri dacă vezi în lista de opționale direcția integrală și la viitoarea ta mașină. Acum știi ce este și la ce-i bună.