Cu Dacia pe Coasta de Azur

Eyo omule, bine te-am regăsit. De data asta direct din sudul Franței, cu un material în care îți arăt cum a fost experiența mea la test-drive cu Dacia Jogger.

După un zbor cu escală și avion cu trei locuri pe partea dreaptă și două pe partea stângă, am ajuns în jurul prânzului la Le Domaine Du Mas De Pierre, o locație încântătoare la care mi-aș fi dorit să stau măcar un weekend. Am filmat un prim contact cu mașina și ne-am delectat cu un vin alături de ceilalți jurnaliști și am trecut la odihnă pentru că a doua zi urma să fie plină.

Dis de dimineață am plecat pe traseul gândit de cei de la Dacia și pot spune ca am rămas impresionat atât de peisajele pe care le-am văzut cât și de calitatea drumurilor. Indiferent dacă eram pe autostradă sau drum de sat, nu cred că am observat vreo groapă sau denivelare în asfalt. Am condus până la Château Vaudois unde am avut masa de prânz și posibilitatea de a degusta un vin din propria pepinieră, dar, din păcate pentru mine, inevitabilul s-a produs și nu am apucat.

Te las să descoperi toată aventura în clipul de mai jos.