VIDEO – Cinci Chestii Cool – Insula amazoanelor și soluția pentru ochelari

Da, sunt dependentă de chestiile cool pe care le vânez pe internet seară de seară. Și, pentru că nu sunt un om egoist, le împart cu o țară întreagă, în fiecare săptămână.

SuperShe Island este o insulă numai pentru femei. Are aproape 34.000 de metri pătrați și se află în Marea Baltică, pe teritoriu finlandez. Staţiunea cu estrogen 100% are totuşi locuri numai pentru zece persoane, deși este suficient de mare.  Nu e simplu deloc nici pentru femei să ajungă acolo. Accesul pe insulă se face doar pe bază de card de membru, iar cardul se obţine doar după  o selecţie riguroasă, realizată de proprietara Kristina Roth. 

Peeps Carbon-Based Eyeglass Clenear este, susțin producătorii, folosit chiar și de astronauții NASA de pe Stația Spațială Internațională pentru a-și curăța ochelarii. Indiferent că e vorba de amprente, grăsime sau cine ştie ce altă mizerie ţi-a sărit pe lentile, Peeps lasă în urmă doar curăţenie ca de cristal. Și desigur, e un produs care poate fi folosit de oricine, indiferent de sex.

Dar hai să vedem următoarele chestii cool în clipul de mai jos.