Ce să faci în weekend

Așa-i că și vouă v-a fost fost dor de recomandările noastre pentru sfârșitul de săptămână? Dacă da, am pentru voi câteva idei și sugestii care sper să vă ajute să vă planificați un weekend cât mai interesant. Și pentru că vremea se anunță nu foarte prietenoasă, m-am gândit să-ți recomand câteva activități indoor. Și ce altceva ai putea să faci în casă mai bine decât să te uiți la o mulțime de filme și seriale. Este cumva momentul ideal să vezi filmele pe care le ai de mult pe listă, iar dacă ne uităm la serialele care tocmai se se lansează, ideea de-a sta în casă pare chiar mai bună. Așa că, hai să vedem împreună ce v-am pregătit pentru acest weekend.

Peaky Blinders

În sfârșit!

Sezonul cu numărul cinci se lansează astăzi, 4 octombrie, pe Netflix. Serialul britanic a debutat în septembrie 2013 al cărui acțiune are loc în anii ’20 în Birmingham, Anglia în perioada de după Primul Război Mondial a devenit unul dintre cele mai populare seriale ale momentului. În centrul atenției avem familia criminală Shelby, condusă de Tommy Shelby, șeful feroce al unei temute bande de gangsteri, e pus pe căpătuială cu orice preț. Așa că, eu abia aștept să se termine și această zi de vineri, să ajung acasă și să mă uit la unul dintre serialele mele preferate.

The Umbrella Academy

N-ai chef să ieși din casă și vrei să te bucuri de weekend din confortul canapelei tale? Nu-i nimic. Important este să fii tu fericit și să-ți umpli bateriile pentru o nouă săptămână. Filme, seriale și clipuri pe Youtube sunt destule și ai de unde alege. Dacă vrei recomandarea noastră, colegul Codrin tocmai ce a scris un review la serialul “The Umbrella Academy” de pe Netflix. Dacă ești curios de părerea lui poți citi aici review-ul complet.

South Park

Nu sunt eu un fan al acestui serial, dar pentru că de acum poți vedea toate sezoanele pe Netflix m-am gândit să ți-l recomand. Colegul meu Codrin este mare fan și a scris deja un review pentru ultimul sezon.

Call of Duty mobile

Dacă ajungi cumva să te plictisești de atâtea filme și seriale, mai am o idee. Tocmai ce s-a lansat de câteva zile Call of Duty pe mobile, iar Codrin i-a făcut de asemenea un review.