O nouă zi de vineri, o nouă listă cu activități mai mult sau mai puțin interactive. Dată fiind vremea tipică lunii decembrie, majoritatea evenimentelor se desfășoară în interior, curajoșilor care vor să petreacă timp în aer liber le sunt rezervate târgurile de Crăciun. Ca orice capitală care se respectă, Bucureștiul are nu unul, ci două târguri de Crăciun. Unul la Piața Universității și unul la Piața Constituției, iar dacă le punem la socoteală și pe cele organizate prin parcuri de primăriile fiecărui sector, cu siguranță se adună mai multe. Însă, despre ele veți afla mai multe de la colegul meu Codrin într-un material mai amplu. 

Ce vă recomand pentru acest sfârșit se săptămână? Ceva pe gustul lui Codrin. Un eveniment dedicat celor din industrie, dar și pasionaților de gaming. Este vorba despre Bucharest Gaming Week, organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB. Evenientul are loc în perioada 4 – 9 decembrie 2018, la Romexpo. Însă, în perioada 8-9 decembrie, adică în acest weekend are loc evenimentul central, în pavilionul B2. 

Tot în acest weekend se încheie și Festivalul de Muzică Veche București, ajuns la cea de-a XIII-a ediție. Duminică, 9 Decembrie va avea loc evenientul “ România. 100 de minute”, la Palatul Șuțu de la ora 19:00. Concertul este de fapt o călătorie sonoră prin România de acum o sută de ani, așa cum spune carnetul “de la Nistru pân-la Tisa” și din Maramureș până la Dunăre. Concertul este susținut de trupa Trei Parale, iar accesul la evenimente se face în baza unei rezervări realizate la numărul de telefon  0725 223 396, prin email, la adresa office@medievalpraxis.ro.

Tot în acest weekend îți recomand un filme pe care Codrin deja l-a văzut și despre care a scris aici mai multe. Filmul Mortal Engines sau într-o traducere deloc inspirată Mașini Infernale are o poveste destul de bine scrisă, nu se pierde în detalii insignifiante și nu-ți dă impresia că filmul se lungește inutil.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.