A intrat cu mașina în apă… și dus a fost – Actualități

Salut! Primul subiect dezbătut în episodul de săptămâna asta este despre cazul băiatului din stațiunea Cheia, care a crezut că mașina lui e submarin. Ei bine, nu chiar, însă a încercat să treacă cu mașina peste albia râului. Debitul mare al apei, cauzat de vremea din ultima săptămână, nu prea a fost în favoarea lui și uite așa… baaaarca pe vaaaaluri pluteșteee ușooooor.

 

 

Am discutat despre cazul hilar al unei tipe care a adoptat un cățel de la un adăpost de animale. Totul bine și frumos, a adoptat un Chihuahua, însă cei de acolo nu au știut nimic despre istoricul cățelului. Ce poate să meargă prost? Pai vă spun eu! Câinele nu înțelegea absolut deloc un cuvânt în limba vorbită de noua sa stăpâna. El răspundea doar la comenzi în limba spaniolă. Știu că pare ireal, dar avem imagini video în clipul de mai jos.

 

 

Zeci de cămile din Arabia Saudită care participau la un concurs de frumusețe au fost descalificate pentru că au fost injectate cu botox. Ba chiar sunt acuzați unii din proprietarii lor ca le-au făcut liftinguri faciale sau alte procedee asemănătoare de înfrumusețare. Cum e posibil așa ceva? Am explicat mai pe larg în clipul video.

 

 

La final v-am răspuns la întrebarea din episodul trecut și avem și o nouă întrebare. Vizionare plăcută și nu uita să dai share episodului! De ce să râzi doar tu?