Weekend în doi | Idei de activități

M-am gândit ca pentru acest sfârșit de săptămână să-ți recomand câteva activități pentru tine și partenera ta. Și pentru că Valentine’s Day a picat anul acesta în timpul săptămânii, sunt sigur că mulți vor alege să își petreacă weekend-ul în doi. În această idee am ales câteva locuri și activități numai bune pentru un cuplu. Indiferent ce fel de activitate alegeți, important este să petreceți timp de calitate împreună, să faceți ceea ce vă place și să vă distrați. Înarmează-te cu răbdare, timp și bani pentru că urmează o perioadă ceva mai încărcată: Dragobetele, 1 Martie și 8 Martie. Așa că, notează-ți de pe acum în calendar aceste date și nu uita de cadouri.

O cină într-un loc special

Weekend în doi

Deși pare un clișeu să ieși la o cină romantică, un loc potrivit și o abordare originală poate transforma ceva banal într-o experiență cu adevărat plăcută. Dacă știi deja pe surse un loc pe care își dorește de mult să-l viziteze, ori un fel de mâncare pe care este curioasă să-l încerce, ești norocos. Ai scăpat de cea mai mare grijă: alegerea restaurantului. Dacă nu, alege un restaurant nou deschis și pune-i simțurile la încercare. Dacă nu vrei să riști, alege locul vostru preferat, dar pregătește-te temeinic. Îmbracă-te așa cum îți dorește ea să te vadă mereu, deși nu te simți deloc confortabil în acea cămașă și nu uita sā ii faci complimente! Spune-i cât de frumoasă este, ce mult îți plac pantofii sau cât de bine îi stă în rochia cea nouă. Contează mult că observi și apreciezi. Vei vedea zâmbetul de pe buzele ei și chiar dacă nu spune nimic, fii sigur că apreciează mult!

Dacă îți plac fructele de mare și peștele îți recomand Dancing Lobster, Ancora sau Mesogios. În schimb, dacă preferă mâncarea italiană cel mai potrivit loc este Isoletta sau Il Villagio. De asemenea, o idee foarte bună o reprezintă și skybar-urile. Poți alege între NOR, Linea sau 18 Lounge. Pe lângă complimente și atenția suplimentară pe care trebuie i-o acorzi este important să știi clar de la început ce vrei să mâncați. Alege tu vinul, alege antreurile, dar las-o pe ea să-și aleagă felul principal și desertul.

Weekend în doi

Un film

La capitolul filme este ceva mai greu. Nu știu tu, dar mie îmi displac enorm filmele romantice, cu relații perfecte, mult prea siropoase. Le-am evitat de fiecare dată cu succes, dar sunt momente în care trebuie să las de la mine și să accept să vedem împreună un astfel de film. Dacă ea merge cu mine la filme cu supereroi ori horror, trebuie și eu măcar o dată în an să accept un film romantic. Așa că, îți recomand să faci la fel. Nu neapărat să te uiți la un film de dragoste, ori un clișeu de serial, ci să o lași pe ea să aleagă. Chiar dacă nu este cel mai bun scenariu și totul este  fantezist sau pur și simplu nu ai chef, de dragul ei acceptă! we Evident, cap de afiș este The Notebook, 500 Days of Summer și ceva mai noul La La Land.

O escapadă

Majoritatea hotelurilor au avut oferte speciale pentru cupluri cu tot felul de beneficii și servicii dedicate. Însă, multe dintre ele sunt deja rezervate, așa că șansele tale sā gāsesti ceva disponibil și la un preț rezonabil sunt cam mici. Asta nu înseamnă că totul este rezervat, iar posibilitățile sunt nule. Poți foarte bine să-i faci o surpriză și să o duci să vadă un răsărit de soare la mare, ori la Bâlea Lac. Cu atât mai mare este surpriza dacă este ceva ce nu ați plănuit și dacă este ceva diferit față de ce face toată lumea. Puteți foarte bine să plecați într-o scurtă călătorie de weekend cu mașina sau chiar cu trenul și să vedeți locuri interesante, speciale.