Cât costă o vacanță de sărbători?

Salut, eu sunt Vlad Ilovan, iar în episodul anterior, cel despre idei de cadouri de Crăciun, am pomenit despre city break-uri, v-am arătat două site-uri unde puteți găsi bilete super ieftine de avion, de care eu zic că merită profitat la maximum.

Biletele de avion sunt foarte ieftine la începutul anului, nimeni nu își ia vacanță în această perioadă, de aceea companiile aeriene ieftinesc considerabil biletele. Uite așa apare primul pont de la mine, poate nu-l știai și căutai o perioadă bună pentru a vizita Amsterdam, Milano, Barcelona, Paris sau dacă ești un aventurier adevărat, poate vrei să mergi la… Calafat, dar noi astăzi ne vom axa pe aceste 4 orașe care sunt printre cele mai vizitate anual. Cu toate acestea, sigur există niște prețuri bune și pentru perioada dintre Crăciun și Revelion. Intrăm în mai multe detalii imediat.

După cum spuneam, în clipul anterior am menționat site-urile Vola și SkyScanner. Sigur, mai sunt multe alte astfel de site-uri, există și agenții de turism. Agenția de turism îți ușurează alegerea, într-adevăr, pentru că nu trebuie să mai stai tu să cauți, dar și plătești în plus pentru asta.

Variantele mai sunt Booking și Airbnb, însă doar pentru a găsi cazare în zonele pe care le vizitezi, cum și Vola este doar pentru bilete super ieftine de avion, deci cred că vin la pachet.

Dacă ești curios să afli care sunt prețurile, în cele 4 orașe menționate de mine mai sus, urmărește clipul integral pe YouTube.