[Video] Unde nu-i cap, vai de picioare!

Nouă bărbaților nu ne pasă așa mult de picioare, poate de aceea ni le și ”introducem” prea ușor… deși ele sunt chiar importante. Ne dăm seama de asta în același fel în care recunoaștem că avem nevoie de prieteni. Adică atunci când ne e greu, când avem dureri.

Durerile picioarelor au de cele mai multe ori aceeași sursă, nervul sciatic, cel mai mare nerv din corpul uman. Și pentru că acesta se întinde din zona fesieră și până la degetele de la picioare, pozițiile fixe de stat la birou, sau la volan, duc la încordări musculare și blocări ale transmiilor nervoase, ce vor duce la dureri. Adică ne strangulăm nervul când stăm înțepeniți pe scaun iar sciaticul se răzbună. Și când te apucă durerea ce faci? Te culci că-ți trece? Ei bine, chiar dacă îți trece pe moment, problema nu dispare, așa că eu îți recomand să vizitezi un fizioterapeut. Îți explică mai bine Riccardo Lombardi.

Așadar, nu tratați durerile musculare cu pastile de cap. Durerea de picioare nu trece ca o migrenă ba chiar se întoarce și te va teroriza când să te bucuri de vacanță sau pensie. Mergeți și vă tratați fără nicio rușine. Pentru că… unde nu-i cap, vai de picioare!

Filmat la Belle Maison SPA.