VIDEO – Șase mașini pe care le vom testa în 2018

mașini pe care abia așteptăm să le testăm

Mașinile pe care o să le testăm în 2018 încep să se adune pe lista de programări și deja ne gândim cum să ne facem timp pentru toate. Lista noastră este subiectivă, evident, dar fiecare dintre cele șase modele pe care le vei vedea în clipul de mai jos are un motiv întemeiat să fie acolo. Bineînțeles, vom testa și noul Duster, pentru că l-ați cerut insistent. Pe lângă toate aceastea, cele șase mașini alese de noi pentru materialul pe care îl poți urmări mai jos ne-au făcut curioși din diferite puncte de vedere.

În timp ce unele sunt impresionante prin autonomia sau tehnologiile pe care le oferă, altele ne atrag datorită senzațiilor pe care le livrează atunci când ești la volan. Fiecare dintre ele are ceva care ne atrage, așa cum se întâmplă la aprope orice mașină fabricată, însă lansările recente ne-au arătat că este greu să faci un autoturism slab, deci lucrurile tind să fie o chestie de preferințe și necesități.

Chiar și așa, există scăpări și la casele mai mari, iar o mașină este al doilea cel mai scump bun pe care și-l cumpără un om obișnuit. Asta dacă apucă să îți cumpere sau să își construiască o casă. Tocmai de aceea sunt importante testele pe care le efectuăm, pentru că nu poți observa anumite detalii doar printr-o vizită la dealer și o plimbare în jurul reprezentanței.

După ce ți-am explicat de ce am făcut acest material, este timpul să vezi lista celor șase mașini pe care abia așteptăm să le testăm în 2018. Bineînțeles, le vom conduce cu mare bucurie și pe cele care nu sunt pe lista de mai jos. Cu puțin noroc, le prindem pe toate în cel mai scurt timp, pe lângă multe altele.