VIDEO – Povestea brandului Playboy

Ediția asta am să îți prezint istoria unui brand ceva mai deocheat. În limita bunului simt, am să îți vorbesc despre Playboy, poate cea mai cunoscută revistă din lume, și despre fondatorul său, Hugh Hefner, poate cel mai norocos bărbat din Lume. Cât a trăit, evident. 

Primele pagini ce înfățișau sexul frumos în ipostaze ceva mai puţin îmbrăcate decât le-ar plăcea gospodinelor de la ţară să vadă au fost tipărite în anul 1953 și a avut un succes teribil. S-au vândut atunci 54.175 de exemplare din Playboy versiunea 1.0, iar fiecare bucată a costat 50 de cenți. Câteva copii ale acestei ediţii s-au adjudecat la licitaţie în 2002 contra sumei de 5.000 de dolari bucata. Din 1953, totul a mers brici. Au apărut ediţii după ediţii, una mai de succes decât predecesoarele, cu vedete de rang tot mai înalt, tot mai dezbrăcate.

Viața sentimentală a lui Hugh a fost, paradoxal, un eșec total. Căsătorit de trei ori, toate poveştile sale matrimoniale şi monogame s-au încheiat prost. Chiar prima logodnă i-a a adus fondatorului Playboy și cea mai proastă veste din viața lui, așa cum o descria el. Viitoarea doamnă Heffner de la vremea respectivă i-a mărturisit lui Hugh cel proaspăt liberat de la oaste că l-a înșelat, în timp ce el servea cu arma în mână, sub culorile Unchiului Sam. Femeie responsabilă, însă, Millie (că aşa o chema) a găsit un mod creativ să-şi spele păcatele: i-a permis viitorului soț să se culce cu orice altă femeie dorește el, drept compensaţie pentru suferinţa pricinuită. Doar să nu o părăsească.

Povestea e însă mult mai întortocheată şi mai fascinantă, abia dacă am apucat să zgârii un pic suprafaţa ei. Am pregătit însă un clip cu tot ce zic eu că merită să știi despre cea mai erotică revistă din lume. În concluzie, îţi recomand să dai play pentru Playboy.