VIDEO – Povestea brandului Abercrombie&Fitch

Tricourile alea mișto, pe care le pui și pe băieți și pe fete și să stea bine? Super! Uită de ele, dacă vrei să-ți iei vreodată ceva de la Abercromie & Fitch. Unul dintre cele mai… arogante şi discriminatorii branduri din istorie. Până recent, cu focus pe dimensiuni microscopice și pe tineri frumoși, atrăgători, cu atitudine. În traducere, căutau doar modele și angajați XS, din gașca băutorilor de apă plată cu lămâie…bulimici și deloc modești, dacă se poate.

Astăzi, Abercrombie&Fitch mimează o poziţie mai puţin îndrăzneață ca în trecut. Spun mimează pentru că, teoretic, încă are un public țintă cu vârste cuprinse între 21 și 24 de an. Tineri care caută haine efortless cool, dacă pot folosi acest termen.  Altfel, în magazine, se găsesc și măsuri departe perfecțiune, pentru alte categorii de consumatori.

Lăudabil este că A&F încă se află printre primele șase brand-uri recunoscute de tineri, la nivel global. La pachet cu sub-brandurile Hollister şi abercrombie, cu a mic, compania încasează anual miliarde de dolari din vânzări.  Există spre o mie de magazine în întreaga lume. Cel mai mare, pe Fifth Avenue, în New York. Dar cu reprezentanțe în Los Angeles, Tokyo, Paris, Milano, Madrid și Londra.

Dai hai să le aflăm povestea în clipul de mai jos: