[Video] Luminează-ți fața! Mergi la pensat.

Am apreciat întotdeauna un obraz proaspăt bărbierit, fin ca pielea unui bebeluș, dar sunt în stare să înțeleg și trend-ul bărbilor. E o exprimare a unui tip nou de masculinitate urbană pe care nu îl judecăm aici dar ne ajută să vorbim despre… mult păr. Părul e semn de vigoare și naturalețe dar lăsat să crească precum o junglă pe capul bărbatului este sălbăticie curată. Barba îngrijită are un farmec aparte iar afirmația este valabilă și pentru sprâncene. Nu cunosc pe cineva care să fi zis vreodată:

Vai, ce sprâncene superbe are domnul Albulescu!

Pentru bărbatul obișnuit, pensatul sprancenelor lipsește cu desăvârșire în cele mai multe cazuri, și asta din pricina indiferenței, a comodității sau chiar a lipsei de informație despre rezultatele bune pe care ar putea să le obțină. Nu mai zic de rezultatele…cu care ar putea să se obișnuiască. Să luăm la periat ”Naturalul”, adică sprâncenele groase, dezordonate și unite, care nu în toate cazurile dau bine sau, dacă preferați, nu mai sunt la modă. Așadar, o programare lunară la un salon nu o să vă ia din masculinitate ci, din contră, vă dă o notă mare la îngrijire. Iar femeile observă firele rebele la fel cum simt lenea din ”look”-ul tău.

pensat-barbati-inainte-dupaNu te speria că te îți vei tranforma imaginea publică într-una de trevestit. Modul de pensare este total diferit de cel al femeilor pentru că la barbați nu trebuie să se vadă că sunt pensați, așa cum se poate vedea din poza atăturată, făcută după pensat. Nu experimentați singuri acasă și nici nu lăsați pe cineva “de încredere” să vă penseze prima dată. Nu veți ieși prea fericiți din aventura asta și riscați să atrageți altfel de priviri, de la altfel de pietoni. Nu de alta, dar rezultatul nu va fi cel care trebuie și veți deveni de-a dreptul caraghioși. Vă este sau nu frică să plângeți la întâlnirea cu penseta, aflați că unii chiar aveți nevoie.

Vă recomand pensatul la un specialist, care știe să vă pună forma feței în valoare și mai ales să rămâneți naturali. Despre asta am discutat cu Darius Stănese și Marian Vasilescu, artist.

Starea de bine și de frumos vine cu sacrificii. Să zicem că pensatul este un efort mic cu efecte mari. Curaj, cavaleri!

Filmat la salonul iBrows.