Video – Interviu cu Ben Hardy din 6 Underground

Recent, am fost trimis de către Netflix în Londra, cu ocazia lansării filmului 6 Underground cu Ryan Reynolds și Ben Hardy a lui Michael Bay. Ca să vă spun pe scurt ce părere am avut despre film, ar trebui să mă citez puțin din review-ul meu scris despre 6 Underground.

6 Underground trebuie neapărat să îl vedeți dacă sunteți fani a lui Michael Bay sau a filmelor cu explozii și acțiune fără încetare. În glumă sau nu, dacă mă întreabă oricine despre el aș spune asta: „nu ai văzut film de acțiune până nu l-ai văzut pe ăsta”. Deși are multe inconsistențe de logică pe ici-colo, nici nu îți mai pasă la un moment dat la câte se întâmplă. E pur și simplu distractiv și relaxant.”

Și nu mi-am schimbat părerea, fiindcă ce am simțit în timpul filmului, nici un critic de film nu îmi poate răpi. Dar destul despre asta fiindcă vorbeam despre misiunea mea la Londra.

În principal am fost să îi iau un interviu lui Ben Hardy și să îi pun câteva întrebări despre film. Cum a reușit să primească rolul, cum e să lucreze cu Michael Bay și alte întrebări despre experiența lui cu filmul.

Cea dea doua parte a venirii mele acolo a constat într-un alt interviu cu echipa de cascadori din film, pe nume Strorror. Am stat de vorbă cu Drew, dublura lui Ben Hardy și printre altele mi-a povestit despre parkour și cum au reușit să facă cascadoriile fantastice din film. Mai ales din unele scene în care rămâi pur și simplu uimit la cât de bine au ieșit. De exemplu, mi-a spus că înainte să tragă o singură dublă, s-au antrenat luni de zile. Asta pentru atunci când urmau să audă vocea lui Michael Bay strigând: „ACTION!”, băieții de la Strorror să performeze perfect din prima.