Video – Cum m-a ÎNFRÂNT Marian la Karting

rpt

Activision au fost drăguți și ne-au dat o copie pentru review la Crash Team Racing Nitro Fueled. În general, la jocuri de genul acesta detest să mă joc singur. Așa că am spus să îl provoc pe campionul nostru național la Viteză în Coastă și să văd dacă le are și aici. Spoiler, le are, le are bine.

https://youtu.be/kVTE1yBuedw

În primul rând, Crash Team Racing Nitro Fueled are un titlu extrem de lung. În altă privință, este un joc video cu karturi, și da, chiar nu puteam scăpa de cacofonia aia. Dar trecem peste această inconveniență și aflăm că jocul este mega bine conceput. Factorul de distracție din Crash Team Racing Nitro-Fueled este la cote maxime, mai ales dacă ai alți trei prieteni pe lângă tine. Adică local, de pe același PS4, poate fi jucat până la 4 jucători simultan. Bine, asta dacă ai un ecran gigantic și bani de 4 controllere.

Image result for crash team racing nitro fueled 4 player split screen

Ideea din joc este foarte simplă de înțeles, dar când vorbim despre timpul necesar să și aplici ce ai învățat, deja discutăm altfel. Scopul este să câștigi cursa, dar după cum am spus, nu este atât de ușor. Cel puțin în Single Player trebuie neapărat să ajungi pe locul 1. Eu nu am mai jucat vreun joc cu Karturi înainte de acesta, așa că am rămas extrem de surprins când în sesiunea mea de o oră, abia am reușit să termin 2 curse. Asta fiindcă sunt tot felul de trucuri pe care trebuie să le descoperi ca să ajungi în fruntea competiției. Ca de exemplu cutiile din curse care îți oferă arme împotriva oponenților ori mai multă viteză pe o durată de timp foarte scurtă.

De asemenea, în curbe, trebuie să știi când să începi alunecarea, ca apoi să alternezi cu alt buton și să prinzi iar viteză. Eu pot explica aici mult și bine mecanicile de gameplay din Crash Team Racing Nitro-Fueled, dar concluzia de bază este că mama învățăturii este repetiția. Învață traseele, învață puterile și cum trebuie să faci curbele, ca să nu stai o oră la două curse ca mine.

Image result for crash team racing nitro fueled back cover

După ce ai deprins toate aceste lucruri, lumea este stridia ta, cum se spune, fiindcă jocul este într-adevăr extrem de bine realizat și te poate ține zeci de ore. Mai ales că are și o componentă online unde concurezi doar cu alți masochiști ca și tine.