VIDEO | Cinci jocuri mobile pentru bolnavi

Cum toamna se joacă cu sistemul nostru imunitar și nu iartă pe nimeni, m-am gândit să profit de această ocazie deosebită și să vă prezint cinci jocuri pe dispozitivele inteligente care să vă țină până vă faceți bine.

ERAM PREA MOLEȘIT

Întâi am simțit ceva ciudat și nelalocul lui în gât. Apoi a început nasul să facă feste și a început tusea. Ceva frisoane și câteva ședințe de febră mai târziu, stăteam cu păturica pe mine și cu pachetul de șervețele la îndemână. Ce să-i faci, schimbările de anotimp sunt brutale pentru cei cu sistem imunitar slab. Cum e al meu de exemplu. Spider-Man am jucat de m-am săturat și nu prea aveam starea necesară să joc ceva greu. Care necesită multă concentrare precum Destiny 2: Forsaken. Așa că am luat la butonat telefonul și am descoperit o groază de producții de buzunar care m-au ținut până m-am făcut sănătos.

SIMILAR CU HEARTHSTONE

Primul la număr este un joc cu cărți în stilul Hearthstone. Dar aici se termină comparația. Fiindcă ultimul este din total altă poveste. Și acum că veni vorba despre povești, în Night of the Full Moon jucăm cu Scufița Roșie. Care îndeplinește diverse roluri precum Mag, Războinic sau altele din mitologiile Fantasy. În acest joc, scopul este să folosim cărțile ca să învingem eroii inamici, unul câte unul. Și nu mai avem creaturi intermediare cu care să ne batem, ci o facem direct cu personajele din poveste. 

CEL MAI BUN CU MAȘINI?

Altul pe care l-am ales este bineînțeles Asphalt 9. Fiindcă e extrem de simplu de jucat dacă te simți prea moleșit să calculezi strategii de luptă minute în șir. Atât de ușor e, încât practic se joacă și singur. Iar din când în când mai apeși câte un buton ca să facă stânga sau dreapta. Dar lăsând astea la o parte, grafica și gameplay-ul se apropie de calitatea de pe console și PC. Părerea mea este că fiecare iubitor de jocuri cu mașini ar trebui măcar să îl încerce. Iar dacă jocul începe să facă figuri și să vă ceară bani, nu dați nici un leu. Să facă un produs întreg din prima. 

Acum închei cu lista, până nu mă dau de gol cu toate titlurile. Așa că vă las cu clipul de mai sus ca să vedeți restul jocurilor și vă doresc multă sănătate!