Video – Cel mai bun telefon pentru Fortnite?

Mulți dintre gamerii de telefon sunt înnebuniți după două lucruri: performanță și Fortnite. Acum, aceste dorințe sunt mai tangibile ca niciodată. Fiindcă telefonul Honor View 20 promite că Fortnite rulează în 60 de cadre pe secundă. M-am simțit dator să aflu dacă aceste laude sunt împământate, și spre plăcuta mea surprindere, pot spune că nu am văzut niciodată Fortnite să ruleze atât de fluid pe un ecran de telefon.

După cum au dovedit testele mele „științifice”, Fortnite merge excepțional pe Honor View 20, dar asta nu e tot. Fiindcă urmează ceva genial. Un mod care se numește Gaming+ și face magie. În termeni simpli, Gaming+ este o tehnologie care optimizează sinergia dintre software și hardware. Face ca cipul grafic, laolaltă cu procesorul să lucreze în favoarea lui Fortnite. Optimizează totul astfel încât resursele necesare să fie alocate exact unde trebuie. Mai mult decât atât, vine dotat cu inteligență artificială de predictibilitate a încărcării cadrelor. El începe să „ghicească” practic ce ar urma să încarce sau să randeze pe ecran și se pune pe treabă. Asta înseamnă că nu va rula mereu telefonul la maximum și că va anticipa câte resurse va aloca pentru următorul cadru. Astfel încât să controleze frecvența GPU-ului și a CPU-ului, ca să economisească energie. Să nu te trezești după o sesiunea de o oră de joc că ai rămas cu bateria la jumătate. Nu în ultimul rând, va fi implementată și tehnologia Vulkan, care optimizează și mai mult randarea graficii 3D.

Acum, ce să înțelegem noi din toate astea? Că Honor View 20 este conceput din fașe cu gaming în minte. Eu unul am rămas foarte impresionat de cum rulează Fortnite pe el, iar dacă vă interesează îndeosebi acest joc, poate că ar trebui să vă îndreptați privirea către așa un telefon pentru cea mai optimă experiență.