Video | Cavaleria TV – Știri din „infernul alb”

Pentru că frigul, zăpada și iarna ne-au dat bătăi de cap în ultima perioadă, m-am gândit să iau atitudine. Alături de colegul meu, Codrin, am hotărât că trebuie urgent făcut ceva în acest sens. Motiv pentru care am îmbrăcat straiele de prezentator, mi-am luat alura de om serios și l-am trimis pe Codrin pe teren. Scopul nostru?! Să aflăm care sunt principalele motive pentru care oamenii urăsc iarna. Și nu mare ne-a fost mirarea să vedem cum unii chiar au motive serioase. Nu ne numim „Știri! Nu fake news” degeaba de atâția ani de zile.

REVOLTĂTOR LA CER!

În primul rând gândește-te că în București sunt aproximativ două milioane de mașini! Cu alte cuvinte, milioane și mii de milioane de oameni triști și nervoși ce sunt nevoiți să-și curețe mașinile de zăpadă. Este de neimaginat ca după o zi istovitoare de trudă și hărnicie, să ajungi acasă și să nu mai găsești locul de parcare liber.

GROAZĂ și ȘOC!

Pe lângă asta mai avem și problema cafelelor care se răcesc DIRECT în pahare! După o dimineață începută la lopată, să nu te mai poți bucura de o băutură fierbinte? Ce va urma?! Căderea socialismului în România?!!! Poate că ți se pare puțin exagerat. Nu vei mai gândi așa atunci când vei privi mărturiile unui simplu cetățean care a ieșit la aer curat, doar să-și savureze băutura preferată. În doar câteva minute PLINE DE SECUNDE, cât i-a acordat colegului un interviu, băutura cetățeanului s-a transformat într-un cub capitalist de gheață. STRIGĂTOR LA CER!

Din nefericire pentru soarta României, acestea sunt doar două dintre cele cinci motive pe care le-am discutat cu sânge rece în materialul video de mai jos. Așa că haideți să facem ceva! Să începem prin a conștientiza pericolul și iminența dezastrului!

Trăiască România!