[VIDEO] Bărbieritul de la începuturi până la Philips S7000

Umed sau uscat? Asta este “problema ” de principiu pe care bărbații o discută încă de la apariția primului aparat de ras electric. Primii care s-au confruntat cu această întrebare fundamentală legată de obiceiul bărbieritului au fost americanii. Prin anii ’34 -’35, pe când ai noștri încă mai foloseau săpunul, pămătuful și aparatul de ras, în America se vindeau peste 76.000 de aparate de ras electrice.

Însă până la urmă, decizia unui bărbat de a se bărbieri cu aparatul electric este mai puțin o chestiune de alegere între două tehnologii sau între tipuri de design mai mult sau mai puțin plăcute.

Destinul a vrut ca brandul Philips să pună la punct know-how-ul dezvoltării și fabricării aparatelor de ras electrice, păstrându-și până și în ziua de astăzi tehnologia și conceptul unicat. Bărbații de astăzi preferă un aparat de ras electric din motive simple de înțeles. Sunt excelente pentru cei care călătoresc mai mult, oferă de cele mai multe ori un bărbierit mai rapid decât lamele de ras și au o durată de viață mult mai mare. Majoritatea aparatelor electrice nu necesită spumă de ras și funcționează impecabil fie pe fața umedă, fie pe uscată.

Iar dacă ești în grabă, deja ți-ai dat seama că poți folosi un aparat de ras electric. El te va face ca nou.

Hai să vedem ce știe să faca Philips S7000.